A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

8 грудня 2017 року  в актовому залі Великогаївської школи зібрались ветерани та працівники сільської виконавчої влади, які за доброю традицією відзначити свято Дня працівників органів місцевого самоврядування-свята під назвою “Влада народу”.

09:27 11.12.2017

Навчальний візит у Рівненську область

Навчальний візит у Рівненську область

            Протягом 20 – 23 листопада 2017 року в рамках проекту Волинського ресурсного центру «Зміцнення демократичної культури серед молодих депутатів України» в місті Рівному було організовано стажування на тему «Агенції місцевого розвитку», «Місцевий економічний розвиток», «Розвиток людського капіталу». У даному заході взяли участь представники із Житомирської, Запорізької, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької та Харківської областей. Від Великогаївської сільської ради у заході приймав участь начальник юридичного відділу сільської ради Михайло Лисиканич.

15:18 28.11.2017

Вітали працівників  сільського господарства

Вітали працівників сільського господарства

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями. Аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

14:26 21.11.2017

Навчання для депутатів рад

Навчання для депутатів рад

Тернопільський регіональний Центр розвитку місцевого самоврядування запрошує депутатів місцевих рад Тернопільської області взяти участь в семінарі  "Що має знати депутат місцевої ради: комунальна власність, житлово-комунальне господарство та бюджет" В рамках реалізації U-LEAD з Європою "Програма для України - розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку"   Захід відбудеться 22 листопада (середа) в приміщенні Центру (м. Тернопіль, вул. О.Кульчицької, 2, 2 поверх). Початок о 16.00 триватиме до 20.00   Тренер -  Олександр Солонтай - ескперт Інституту політичної освіти   Якщо є бажаючі, звертайтеся на пошту terno_vassr@ukr.net , або за телефонами: +38(098) 666 99 22; +38(067) 547 12 22.   -- ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ АСОЦІАЦІЇ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ ТА ОБ'ЄДНАНИХ ГРОМАД УКРАЇНИ   46021, м.Тернопіль, вул.М.Грушевського, 8, тел. (098) 666-99-22, ел. адреса: terno_vassr@ukr.net

13:03 21.11.2017

Святковий концерт з нагоди Всеукраїнського Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва

Святковий концерт з нагоди Всеукраїнського Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада 2017 року в приміщенні народного дому села Великі Гаї відбувся святковий концерт для працівників закладів культури Великогаївської об’єднаної територіальної громади.

15:35 15.11.2017

Навчальний візит в Полтавську область

Навчальний візит в Полтавську область

        Протягом 01 – 03 листопада 2017 року спеціаліст І категорії юридичного відділу  Великогаївської сільської ради  Вячеслав Чаповський брав участь в навчальному візиті в Полтавську область за темою «Співробітництво територіальних громад – інноваційний інструмент розвитку місцевого самоврядування». Даний захід проводився за сприяння Тернопільського регіонального Центру розвитку місцевого самоврядування.

15:02 09.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь