A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Автомобілі для сімейних лікарів уже у Великогаївській громаді

Дата: 29.03.2019 10:48
Кількість переглядів: 2091

28 березня 2019 року народний депутат України від БПП Тарас Юрик та депутат Тернопільської обласної ради Юрій Березовський прибули до Великогаївської сільської ради ОТГ аби привітати голову громади Олега Кохмана, сімейних лікарів амбулаторій загальної практики - сімейної медицини с. Великі Гаї та с. Баворів та громадськість громади з отриманням нових автомобілів марки «Renault Duster».

  Фото без опису Від сьогодні сімейні лікарі ще більше приблизилися до своїх пацієнтів, і можуть, у будь який час виїхати на виклик. Від  Президента України виконується багато обіцяних справ, які приносять позитивні зміни і спрямування автомобілів на первинну ланку медицини, це доказ реальних справ а не публічних обіцянок  - зауважив  Тарас Юрик.

    В свою чергу депутат Тернопільської обласної ради  Юрій Березовський привітав сімейних лікарів с. Великі Гаї та с. Баворів з отриманням автомобілів та виявив сподівання, що «Renault Duster» слугуватимуть нашим сімейним лікарям довго і надійно.

   Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман, щиро радіючи за амбулаторії, додав, що амбулаторія загальної практики – сімейної медицини с. Баворів, рішенням сесії Великогаївської сільської ради, отримає кошти на ще один автомобіль, адже на сьогодні маємо у Великих Гаях 2 автомобілі а Баворові лише один.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь