A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Танцювальний конкурс

Танцювальний конкурс

   Хореографія - це світ краси руху, звуків, світлових фарб, костюмів, тобто світ чарівного мистецтва, яке завжди привертало до себе увагу дітей. Ось так і захопилися даним видом мистецтва діти села Баворів, які продемонстркували свої хореографічні здібності 25 грудня 2017 року в приміщенні клубу села Боворів під час внутрішніх змагань учасників ЗААТ «Візерунок».

12:42 26.12.2017

Закінчилось перше коло чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд

Закінчилось перше коло чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд

Дві неділі поспіль у Великогаївській ЗОШ I-III ступенів було спекотньо, так як відбувався чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд. Участь в чемпіонаті взяло 6 учасників, а саме:

12:36 26.12.2017

Робоча нарада працівників культури

Робоча нарада працівників культури

   21 грудня 2017 року в Народному домі села Великі Гаї  відбулася нарада працівників закладів культури Великогаївської об’єднаної територіальної громади. На порядок денний були винесені наступні питання:

11:27 22.12.2017

А нашій громаді два роки

А нашій громаді два роки

Нещодавно виборці віддали свої голоси за голову та старост Великогаївської  об’єднаної територіальної громади, які стали в авангарді децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування.

11:12 22.12.2017

Кожен постраждалий має право на допомогу!

Кожен постраждалий має право на допомогу!

21 грудня 2017 року в приміщенні Великогаївської школи відбулась нарада з представниками ГО «Відродження нації» на тему «Торгівля людьми-це не міф, це реальність». Учасниками заходу були службовці сільської ради на чолі з сільським головою Олегом Кохманом та працівниками відділу освіти під керівництвом начальника відділу Мирослава Дишканта.

11:07 22.12.2017

Зустріч з представниками органів місцевого самоврядування Волині

Зустріч з представниками органів місцевого самоврядування Волині

       21 грудня 2017 року нашу громаду відвідали представники органів місцевого самоврядування Волинської області. Старости сіл, представники територіального центру розвитьку місцевого самоврядування мали змогу поспілкуватись з працівниками Великогаївської сільської ради, переглянути презентаційні матеріали про успіхи Великогаївської ОТГ за два роки з часу утворення та впровадження стратегії розвитку громади. Делегація відвідала дитячий садок села Великі Гаї «Країна дитинства», поліцейську станцію та ФАП в селі Товстолуг.

11:05 22.12.2017

Зустріч членів комітету стратегічного планування Великогаївської сільської ради з консультантами проекту DOBRE

Зустріч членів комітету стратегічного планування Великогаївської сільської ради з консультантами проекту DOBRE

     21 грудня 2017 року в приміщенні Великогаївської школи актового залу відбулася зустріч на тему «Стратегічне планування, Великогаївська ОТГ» в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Фасилітаторами зустрічі виступили Гжегож Дзіарскі та Ігор Каспрук.     Учасниками заходу стали працівники відділу освіти під керівництвом начальника відділу Мирослава Дишканта та його заступника Ігора Гливи, а також директори шкіл Великогаївської ОТГ; службовці сільської ради на чолі із сільським головою Олегом Кохманом та його заступником Галиною Кравчинюк; старости сіл Баворів та Застав’є,  Товстолуг і Застінка, Грабовець та Білоскірка.     Присутні мали змогу ознайомитися з  партисипаційним підходом і гендерним аспектом стратегії, процесами побудови стратегії та створення робочої групи стратегічного планування. Ознайомилися і з діагностикою місцевого розвитку та з пріоритетами показників SWOT-аналізу.    Бажаємо учасникам зустрічі плідної роботи, невичерпного натхнення та нових здобутків! Нехай успішно будуть досягнуті всі поставлені цілі.

11:03 22.12.2017

Щиро дякуємо Вам

Щиро дякуємо Вам

Прийшов Святий Миколай В Україну, рідний край. І в громаду нашу завітав.        СВЯТИЙ МИКОЛАЙ! ІДЕ МИКОЛАЙ! – радісно лунало у всіх куточках Великогаївської ОТГ.  Лунав веселий сміх та радістю світилися очі дітлахів, які зустрічали Миколая з подарунками. Особливу увагу в ці дні отримали дітки  з особливими потребами, з багатодітних сімей та  сімей учасників АТО, діти-сироти та напівсироти, які одержали святкові подарунки за фінансуванням  сільської ради.     

17:23 20.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь