A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рада Регіонального розвитку при Прем’єр-міністрові України Володимиру Гройсману

Дата: 19.03.2019 18:22
Кількість переглядів: 1236

Фото без опису19 березня 2019 року у концерт-холі ТРЦ «Подоляни» відбулася Рада Регіонального розвитку при Прем’єр-міністрові України Володимиру Гройсману.

    Великогаївську обєднану  територіальну громаду представляла делегація у складі голови громади Олега Кохмана, депутата Тернопільської обласної ради Юрія Березовського, заступника голови Великогаївської сільської ради Галини Кравчинюк, начальника фінансового відділу, головного бухгалтера Наталії Бойко та депутатів Тернопільської районної ради Ярослава Решетухи та Володимира Крупніцького.

 З вступним словом до присутніх звернулися Премєр-міністр України Володимир Гройсман, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, мер міста Тернопіль Сергій Надал та мер міста Чортків  Володимир Шматько.

  У своєму  виступі Олег Кохман  за допомогою презентації, доповів  присутнім за реалізовані проекти на теренах Великогаївської громади, за останні три роки, та звернув увагу, що саме завдяки підтримці держави багато з проектів вдалося реалізувати.  Він також зауважив, що значну роль у становленні громади допомогли ініціативи президента України Петра Порошенка та уряду Володимира Гройсмана, щодо    децентралізації та надання більших повноважень  на місцях, адже, великою мірою, саме завдяки їм  вдалося реалізувати задумані проекти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь