A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

СУБСИДІЯ НА ВЕСЬ НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

Житлова субсидія на неопалювальний сезон призначається на період з 01 травня по 30 вересня. Для отримання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг з початку неопалювального сезону, необхідно подати заяву протягом двох місяців, тобто до кінця червня. В іншому разі житлову субсидію призначають з місяця звернення.

14:10 21.06.2023

Щодо сплати добровільних пенсійних внесків !!!

Збільшити стаж та майбутню пенсію можна за допомогою добровільних пенсійних внесків. Для цього потрібно укласти договір з Пенсійним фондом України через вебпортал електронних послуг ПФУ. У певних випадках потрібно укласти не один такий договір.

16:44 14.06.2023

Одержувачам житлової субсидії

Відповідно до пункту 78 Постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами та доповненнями) після закінчення строку отримання житлової субсидії Пенсійним фондом України здійснюється призначення житлової субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому періоді, крім домогосподарств:

11:52 09.06.2023

Щодо призначення субсидій на неопалювальний сезон

Субсидія на неопалювальний сезон, відповідно до чинного законодавства, надається з 1 травня по 30 вересня. Якщо житлова субсидія призначається з початку неопалювального сезону, для розрахунку суми житлової субсидії враховується середньомісячний сукупний дохід за III і IV квартали попереднього календарного року. При цьому пенсійна виплата враховується в розмірі нарахованої суми пенсії за березень поточного року.

16:26 29.05.2023

Право на призначення пенсії

Страховий стаж – період (строк), протягом якого особа підлягала державному соціальному страхуванню, якою або за яку сплачувався збір на обов'язкове державне пенсійне страхування згідно із законодавством, що діяло раніше, та/або підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню згідно із Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» і за який сплачено страхові внески.

16:41 17.05.2023

ДОБРОВІЛЬНА УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОМУ ПЕНСІЙНОМУ СТРАХУВАННІ

Наприкінці минулого року в Україні ухвалено закон, який спрощує механізм добровільної участі громадян у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні: без паперової тяганини, без відвідування державних установ.

16:38 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь