A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великогаївську громаду передали два нових автомобілі для потреб сімейних лікарів

Дата: 26.03.2019 15:42
Кількість переглядів: 2298

Фото без опису26  березня 2019 року після колегії Тернопільської обласної державної адміністрації на площі навпроти ОДА та біля пам’ятника Степану Бандері, головою Тернопільської обласної адміністрації Степаном Барною відбулося вручення ключів від нових автомобілів марки «Renault Duster», сімейним лікарям з нашої області.

«Сьогодні ми розпочинаємо реалізацію ініціативи Президента України Петра Порошенка щодо доступної сільської медицини. Передбачено придбання 134 автомобілів для сімейних лікарів. Та державна влада розуміє, що якість послуг залежить не лише від техніки, а й від людяності та професіоналізму лікарів.», - повідомив Степан Барна.

   Лікар загальної практики сімейної медицини амбулаторії с. Ілавче Теребовлянського району Ольга Чайковська отриманим автомобілем задоволена і каже, що це вирішить чимало проблем, з якими їй доводилось зустрічатися раніше.

  Завдяки реалізованим проектам по реконструкції  амбулаторій у с. Великі Гаї та с. Баворів  Великогаївська обєднана територіальна громада,  також одержала два автомобілі Renault Duster, для потреб сімейних лікарів згадуваних амбулаторій. Ключі від них передали  директору амбулаторії загальної практики – сімейної медицини с. Великі Гаї Оксані Луцькій та директору амбулаторії загальної практики – сімейної медицини с. Баворів Віталію Дударенкові спільно із головою Великогаївської громади Олегом Кохманом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь