A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Засідання колегії Тернопільської районної державної адміністрації та Тернопільської районної ради і вшанування героїв "Небесної Сотні"

Засідання колегії Тернопільської районної державної адміністрації та Тернопільської районної ради і вшанування героїв "Небесної Сотні"

 20 лютого в приміщенні актового залу Великогаївської школи відбулося засідання виїзної колегії Тернопільської районної державної адміністрації та Тернопільської районної ради.

17:05 21.02.2018

День пам’яті воїнів – інтернаціоналістів

День пам’яті воїнів – інтернаціоналістів

16 лютого 2018 року в актовому залі Великогаївської школи відбувся захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виводу військ з Афганістану.

11:09 19.02.2018

Відбулося засідання чергової двадцять другої сесії Великогаївської сільської ради

Відбулося засідання чергової двадцять другої сесії Великогаївської сільської ради

 15 лютого 2018 року в приміщенні клубу села Великі Гаї відбулося засідання чергової двадцять другої сесії Великогаївської сільської ради.  Ініціював проведення сесії Великогаївський сільський голова Олег Кохман відповідним розпорядженням від 5-го лютого 2018 року. 

10:28 16.02.2018

III ЗУСТРІЧ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ, ВЕЛИКОГАЇВСЬКА ОТГ

III ЗУСТРІЧ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ, ВЕЛИКОГАЇВСЬКА ОТГ

13 лютого 2018 року у приміщенні Великогаївської школи відбулася III зустріч стратегічного планування, Великогаївська ОТГ. Учасники зустрічі  дискутували над першою робочою версією документу „Стратегія розвитку громади”

09:50 15.02.2018

новий формат загальновідомого

новий формат загальновідомого

З 8 -го по 9 лютого 2018 року в актовому залі Великогаївської школи тривав тренінг для громад-партнерів програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» на тему гендерно-орієнтоване бюджетування: як і навіщо враховувати потреби різних груп населення в стратегіях, проектах, програмах, бюджетах.

11:05 13.02.2018

Змагання з шахів

Змагання з шахів

11 лютого 2018 року в шаховій школі відбулись змагання з шахів XXVIII сільських спортивних ігор Тернопільського району.

10:43 13.02.2018

Тепла зустріч у стінах рідної школи

Тепла зустріч у стінах рідної школи

3 лютого 2017 року наша школа НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ с. Великі Гаї» гостинно відчинила свої двері для таких рідних, дорослих та вдячних випускників. Скільки радості, щирих усмішок, теплих слів та приємних спогадів принесла всім ця зустріч із дитинством!   На вечір зустрічі зібралися у родинне коло і випускники, які 35, 30, 25, 20 років тому закінчили школу, і ветерани педагогічної праці, і вчителі, які сьогодні навчають школярів основ життєтворчості. Пройшли, пробігли роки… Але очі наших випускників не втратили веселих іскорок та блиску. У кожного своє життя,  насичене подіями, всім є що розказати про себе, про свої здобутки, про свої родини. Говорити один з одним, здавалося б, могли без кінця. Привітні ведучі перегортали у пам’яті присутніх  сторінки безтурботного дитинства, згадували минуле, ставили  запитання і запрошували до діалогу. Зрозуміло, що кожен із класів вважав свій випуск найкращим, найдружнішим. Юні таланти школи разом із своїми наставниками підготували для гостей прекрасний святковий концерт: пісенні й танцювальні номери, сценки, екскурси в минуле. Випускники згадували про свої перші сподівання, перші світанки та першу любов, кумедні історії, перші прогуляні уроки, шпаргалки… Всіх привітала директор школи Оксана Миколаївна Кость. Звичайно, жодну зустріч випускників неможливо уявити без вчителів, які поклали свої сили, розум, доброту, щоб навчити своїх учнів мудрості життя. На дорослих вже «дітей» дивились ті ж самі вчительські добрі очі та промовляв той же спокійний голос, який вони чули в дитинстві. І на хвилинку здавалося що ці дорослі та успішні люди ще й досі діти, а на душі було так спокійно та затишно.  Щирі слова вдячності за життєву науку, за любов та віру в успіх кожної дитини висловлювали  випускники своїм учителям.  Цікаво було переглядати кадри фотографій  шкільних років далеких 80-х.              Приємно було спостерігати, як раділи наші гості, вражені сьогоднішньою оновленою сучасною школою.  Адже багато випускників приводили та приводять своїх дітей у стіни рідної школи  і є першими помічниками у вирішенні важливих питань життєдіяльності закладу. І це можна назвати найвищим виявом довіри. Зустріч із дитинством – це завжди свято. Шкільні роки – найщасливіша пора у нашому житті. Ми так поспішаємо стати дорослими, що інколи не помічаємо цього. Зустрівшись через роки,  розуміємо цінність  друзів дитинства, вчительських уроків та тих неповторних моментів, що поєднували. Таке свято зближує, єднає, вчить життєвої мудрості, додає сили йти вперед.

15:09 07.02.2018

Змагання з шашок

Змагання з шашок

4 лютого 2018 року в малому залі райдержадміністрації відбулись змагання з шашок XXVIII сільських спортивних ігор Тернопільського району.

09:30 05.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь