A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

Відкрито нові бюджетні рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів

        Головне Управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області звертає увагу, що у зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України в Казначействі України (ЕАП) МФО 899998 відкрито нові бюджетні рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

09:13 04.01.2021

Консультації у телефонному режимі для жителів Тернопільщини

Одним із основних завдань Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, у період дії карантину, є своєчасне інформування громадян про останні зміни в пенсійному забезпеченні.

09:09 04.01.2021

Відкриття нового сервісного центру Пенсійного фонду у Тернополі - черговий крок, який полегшить громадянам спілкування із Пенсійним фондом України

Відтепер, жителі міста Тернополя отримують послуги з питань пенсійного забезпечення у новому сервісному центрі за адресою м. Тернопіль, вул. Лисенка, 1. Сервісний центр відвідали голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш та перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

09:06 04.01.2021

Отримуйте відповіді на актуальні запитання щодо пенсійного забезпечення – в телефонному режимі

В четвер, 31 грудня 2020 року, з 10 до 11 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Тернопільщини працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

13:57 30.12.2020

Пенсійним фондом України продовжується фінансування одноразової матеріальної допомоги в розмірі 8000 гривень

Кандидатами на отримання одноразової виплати відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1233 «Деякі питання надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в Тернопільській області є 16131 особа, з них 8789 фізичних осіб – підприємців та  7342 найманих працівників.

13:56 30.12.2020

Флешмоб: «Скажи «ні» заробітній платі в «тіні»

Метою проведення флешмобів спеціалістами Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області є донесення до громадян інформації про важливість сплати страхових внесків до Пенсійного фонду.

13:56 30.12.2020

Жителі області отримують інформацію з пенсійних питань під час прямих телефонних ліній

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області продовжують надавати громадянам кваліфіковані роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні у телефонному режимі. Відбулися чергові прямі телефонні лінії для жителів Лановецького, Підволочиського, Теребовлянського та Тернопільського районів.

09:02 28.12.2020

В умовах карантину – консультації у телефонному режимі

В умовах карантину, роз’яснювальна робота з питань пенсійного забезпечення залишається серед пріоритетних завдань діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. Тому керівництво Фонду щотижнево проводить прямі телефонні лінії.

12:56 24.12.2020

Відбудеться пряма телефонна лінія

В четвер, 24 грудня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Лановецького, Підволочиського, Теребовлянського та Тернопільського районів працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

16:36 22.12.2020

Пряма телефонна лінія: кваліфіковані та детальні роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні

Керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області продовжує інформувати громадян про останні зміни у пенсійному забезпеченні.

16:30 21.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь