Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Турнір пам’яті Івана Білоуса

Дата: 25.03.2019 15:58
Кількість переглядів: 3662

Фото без опису24 березня 2019 року на майданчиках зі штучним покриттям сіл Великі Гаї та Товстолуг відбувся І традиційний турнір з міні-футболу Великогаївської ОТГ памяті Івана Білоуса.

  В першому турнірі прийняли участь 9 команд: с. Великі Гаї, с. Товстолуг, с. Прошова, с. Баворів, с. Білоскірка, ветеран друзі, ветеран Тернопільський район, ветеран ОТГ та ветеран Агрон.

  Волею жереба розподіливши команди на дві підгрупи:

Група А (Великі Гаї)
1. Великі Гаї
2. Баворів
3. Ветеран Друзі
4. Ветеран ОТГ
5. Прошова

Група Б (Товстолуг)
1. Ветеран Тернопільський район
2. Товстолуг
3. Ветеран Агрон
4. Білоскірка

Зі свистком на першу гру розпочалася доволі цікава боротьба, усі команди мали намір лише на перемогу. Та все ж таки в кожній з груп почали виділятися фаворити. Так у групі А дуже впевнено розпочали команди Ветеран Друзі та с. Великі Гаї, які виграли усі зустрічі до особистого протистояння, яке до речі завершилося бойовою нічиєю.

  У групі Б взяла просто шалений старт команда Ветеран Агрон, яка обіграла усіх своїх опонентів і зайняла впевнене 1 місце у своїй групі. Другими стали гравці команди с. Білоскірка.

У півфінальних парах зійшлися команди Ветеран Агрон – Ветеран Друзі, с. Великі Гаї – с. Білоскірка, перемоги святкували відповідно Ветеран Агрон та с. Великі Гаї. По регламенту змагань спочатку провели матч за третє місце в якому Ветеран Друзі здобув перемогу над с. Білоскірка і завоював бронзові медялі.

А окрасою І турніру з міні-футболу Великогаївської ОТГ памяті Івана Білоуса, став  фінальний поєдинок в якому зійшлися Ветеран Агрон – с. Великі Гаї. Стрімко розвивався рахунок у матчі спочатку великогаївчани вигравали 2- 0 опісля Ветеран Агрон вже був попереду 3 – 2. Та все ж гравці Великих Гаїв знайшли у собі сили і завдяки грі без воротаря а з п’ятим   польовим гравцем, зуміли вирвати нічию 3 -3 !!!

А вже у серії післяматчевих пенальті  вирвати перемогу з рахунком 2 – 0.

Отже переможцями стала команда с. Великі Гаї.

По завершенні футбольних баталій організаторами, а саме Великогаївською сільською радою, було проведено нагородження призерів та переможців. До присутніх з вітальним словом звернулися заступник голови Великогаївської сільської ради Галина Кравчинюк, голова Тернопільської районної федерації футболу Сергій Лісовий та гравець команди Ветеран Друзі Ярослав Махінка, які поділилися спогадами про Івана Білоуса і висловили сподівання, що цей турнір кожного року у майбутньому збиратиме все більше команд. Участь у нагородженні взяла також дочка загиблого Вікторія Білоус та начальник відділу культури молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степан Гуля.

    На завершення переможці поклали кошик з квітами та запалили лампадки на могилі Івана Білоуса та помолилися за його душу.

  Насправді, як говорили усі ветерани не головне у такому турнірі результат а головне те що ми досі пам’ятаємо Івана Білоуса, який все своє свідоме життя жив футболом, любив футбол і віддавався футболу повністю і до останньої хвилини.

 Хочемо висловити подяку усім командам за участь, вболівальникам, суддям, лікарям і звичайно нашому водному партнеру Карпатська Джерельна.     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь