A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Центру

На Тернопільщині є робота для лікарів

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках та медцентрах, особливо у теперішній час. На 27.06.2023 місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 85 актуальних вакансій лікарів.

16:11 29.06.2023

Кому роботодавці Тернопільщини готові платити найбільше

На 26 червня 2023 року місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонували шукачам роботи 1348 актуальних вакансій від роботодавців регіону. З них – 13% із заробітною платою вищою від середньої по області.

16:10 29.06.2023

Молодь на ринку праці Тернопільщини

Остання неділя червня – Всеукраїнський День молоді. Сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму.

15:56 26.06.2023

Ярмарок вакансій АТ «Технологія»: потрібно більше 50 працівників, у планах - 190 нових робочих місць

На замовлення приватного акціонерного товариства "Технологія" у Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. У зв'язку з відкриттям у м. Тернополі нового заводу, роботодавець має потребу в операторах автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, операторах автоматичних і напівавтоматичних ліній холодноштампувального устаткування, електромонтерах з ремонту та обслуговування електроустаткування, інженерах-контролерах, машиністах різальних машин, комірнику, підсобних робітниках, водіях навантажувача. Загалом - більше півсотні вакансій.

15:52 26.06.2023

Безоплатно здобути професію в ІТ, будівництві, транспорті, освіті, медицині – реально! Жителям Тернопільщини видають ваучери на навчання

Ваучер на навчання видається службою зайнятості деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту.

14:18 21.06.2023

На Тернопільщині шукають місця праці майже 2 тис. безробітних

Від початку 2023 року в місцевих підрозділах служби зайнятості Тернопільської області соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися більше 7,7 тис. осіб, з них 6,3 тис. були визнані безробітними, з їх числа майже 700 - переселенці.

14:17 21.06.2023

"Сильні разом" - фахівці служби зайнятості відповідають на питання щодо «Армії відновлення», мікрогрантів та безоплатних ваучерів на навчання

Олександра Островська – заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості, дає відповіді на питання: Що таке суспільно корисні роботи, так звана «Армія відновлення»? Кого можуть залучати у цю «армію»? Який механізм організації та проведення суспільно корисних робіт? Які види цих робіт? Скільки вже залучено безробітних і які роботи вони виконують? Скільки прийнято розпоряджень органів місцевого самоврядування про організацію та проведення суспільно корисних робіт у Тернопільській області? Скільки укладено договорів і на яку кількість робочих місць? Які переваги участі у суспільно корисних роботах для безробітних та для громад? Які джерела фінансування цих робіт?

14:16 21.06.2023

У роботодавця є вакансія для особи з інвалідністю. Чи повинен він про це поінформувати службу зайнятості і в якій формі?

Так, повинен. Відповідно до п. 2 та п. 6 «Порядку надання державній службі зайнятості інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю», який затверджений Постановою № 553 від 02 червня 2023 року та набув чинності 9 червня 2023 року, роботодавець з дня виникнення в нього потреби в підборі працівників з інвалідністю та/або з дати відкриття вакансій, на які можливе працевлаштування осіб з інвалідністю, інформує центр зайнятості за його місцезнаходженням, подаючи звіт форми 3-ПН. Довідки за телефоном "гарячої" лінії в Тернопільському обласному центрі зайнятості - 0635765756.   Мирного дня!

14:15 21.06.2023

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування переселенця, який набув статусу ВПО після прийняття його на роботу?

Так, може. Пункт 1 «Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні» (постанова № 568 від 06.06.2023, чинна з 09.06.2023) визначає умови, механізм виплати та порядок використання коштів для надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб (зокрема тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування) внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

14:14 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь