A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відбулась тридцять друга сесія сьомого скликання

Відбулась тридцять друга сесія сьомого скликання

22 листопада 2018 року в Залі засідань Великогаївської сільської ради відбулася чергова тридцять друга сесія сьомого скликання, на якій розглядалося чимало важливих питань. Основними питаннями сесії були: звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2018 року, про передачу міжбюджетного трансферу до  Тернопільського районного бюджету, про внесення змін до сільського бюджету, про затвердження фінансового плану амбулаторії, про умови організації громадських робіт та їх фінансування, про затвердження передавальних актів, про виділення допомог на лікування жителям села, про затвердження посадових інструкцій для працівників ЦНАПу, про доповнення переліку адміністративних послуг, які надають через Центр надання адміністративних послуг, про присвоєння назви вулиці, про створення органу самоорганізації населення, про розгляд електронної петиції та земельні питання.

09:44 23.11.2018

День працівника сільського господарства

День працівника сільського господарства

      Від усієї душі тепло вітаю Вас із цьогорічним професійним святом – Днем працівника сільського господарства. Дозвольте принагідно насамперед подякувати вам за самовіддану й невтомну працю та побажати міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України, нашого чарівного краю та нашої Великогаївської об’єднаної територіальної громади, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

08:43 16.11.2018

Відбулось засідання робочої групи з питань реалізації громадського бюджету

Відбулось засідання робочої групи з питань реалізації громадського бюджету

6 листопада 2018 року о 15:00 год. відбулося засідання робочої групи з питань реалізації громадського бюджету Великогаївської сільської ради – постійно діючого колегіального консультативно-дорадчого органу.

09:58 14.11.2018

Відкриття  футбольного поля зі штучним покриттям у с. Баворів

Відкриття футбольного поля зі штучним покриттям у с. Баворів

13 листопада 2018 у селі Баворів Великогаївської об’єднаної територіальної громади відбулося велике свято – урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям. За сприяння народного депутата України Тараса Юрика, федерації футболу  Тернопільської області  в  рамках державної бюджетної  програми        «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», яка фінансується Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України ( міністр  -  віце- прем’єр-міністр України  Геннадій Григорович ЗУБКО) та Великогаївської об'єднаної територіальної громади на умовах співфінансування.

17:18 13.11.2018

Життєвий капітал

Життєвий капітал

12 листопада 2018 року в залі засідань Великогаївської сільської ради Ірина Лазута із командою тренерів  Ділового Клубу Партнер провели фінансову  гру "Життєвий Капітал". Учасники навчання- гри мали змогу навчитись ,як навчити гроші працювати на себе.

16:58 12.11.2018

«Впливай на місцевий бюджет»

«Впливай на місцевий бюджет»

11 листопада 2018 року біля адміністративного будинку Великогаївської сільської ради спільно з експертами Партнерства «За прозорі бюджети»  пройшла доволі цікава акція - «Впливай на місцевий бюджет». Під час акції жителям громади розповсюджувався інформаційний буклет «Бюджет для громадян» та збиралися пропозиції до сільського бюджету на наступний 2019 рік.

15:17 12.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь