A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Дичкові відкрилися офіс старости та фельдшерський пункт

Дата: 23.01.2020 13:58
Кількість переглядів: 1758

22 січня 2020 року відбулася визначна подія – урочисте відкриття  новозбудованого офісу старости сіл Дичків і Красівка та фельдшерського пункту села Дичків. Не дивлячись на прохолодну погоду, зібралась чимала кількість жителів нашої громади та гостей, які оглянули просторі приміщення  нової будівлі.

   На урочисте відкриття завітали: голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, голова правління ПАТ «Тернопільгаз» Олег Караванський та голова правління ПрAT  «Тернопільміськгаз» Володимир Бобрівець.

  Традиційно із хлібом та сіллю, зустріли головного ініціатора будівництва голову  Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана, який привітав присутніх із подвійним святом, адже віднині жителі села зможуть вирішити свої соціальні, побутові потреби швидко, відкрито та зрозуміло , адже староста здійснює комунікацію між владою та громадою села, отримувати кваліфіковану медичну допомогу в сучасному красивому приміщенні, і головне, якісну профілактику хвороб. Також голова відзначив подяками людей, які найбільше приклалися до реконструкції -  Юрія Решетуху та Володимира Байка.

  У своїх промовах видатні жителі сіл Дичків та Красівка Олег Караванський та Володимир Бобрівець подякували керівництву Великогаївської громади за проведену роботу у селах, бо зроблено за час створення громади чимало.

 Фото без опису

Парох сіл Дичків та Красівка,  отець Олег  відслужив молебень та окропив святою водою новостворені приміщення офісу старости та фельдшерського пункту. Почесні гості перерізали символічну стрічку.

Завдяки роботі Великогаївської об’єднаної територіальної громади відбувається соціальний розвиток сіл, що входять до її складу. На сьогоднішній день реалізовано багато успішних проектів. Одним із важливих напрямків розвитку нашої громади є медицина і соціальна сфера.

Люди можуть переживати важкі часи, можуть разом боротися за краще майбутнє, можуть перевернути гори, тільки якщо є згуртованість, бажання працювати та здоровя.

  Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку усім хто долучився до будівництва та відкриття офісу старости та фельдшерського пункту у с. Дичків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь