A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Поглиблений  тренінг із Ґендерно-орієнтавоного бюджетування

Поглиблений тренінг із Ґендерно-орієнтавоного бюджетування

Два дні 16 та 17 січня 2019 року у Залі засіданнь Великогаївської сільської ради відбувався поглиблений тренінг із Ґендерно-орієнтованого бюджетування (ҐОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність(DOBRE)».

14:24 17.01.2019

16 січня – Всеукраїнський день пам’яті героїв-«кіборгів»

16 січня – Всеукраїнський день пам’яті героїв-«кіборгів»

Бої за Донецький аеропорт почались 26 травня 2014 року, коли проросійські терористи та чеченські бойовики захопили будівлі аеропорту тоді ще мирного Донецька. Цього ж дня українські силовики, завдяки скоординованим діям українських Повітряних сил та високомобільних десантних військ, завдали удар по позиціях терористів та встановили контроль над Донецьким летовищем. Пізніше була повна дестабілізація міста Донецьк, початок окупації та нескінченні спроби ворога відібрати контроль над аеропортом, але наші воїни не здавали позицій і, навіть під шквальним вогнем, тримали оборону.

16:09 16.01.2019

«Людина року» на Тернопільщині

«Людина року» на Тернопільщині

  Засновники та багатолітні організатори щорічного конкурсу «Людина року» спортивно-мистецький і духовний центр «Моя Україна» та редакція всеукраїнської незалежної громадсько-політичної газети «Вільне життя плюс» визначили лауреатів 2018-го.  Серед номінантів Юрій БЕРЕЗОВСЬКИЙ — заслужений працівник сільського господарства, виконавчий директор ПП. «Агрон» Тернопільського району, депутат обласної ради.

09:55 11.01.2019

Баворів та Застав'є колядують

Баворів та Застав'є колядують

  9 січня 2019 року у с. Баворів Великогаївської об’єднаної територіальної громади відбулося чудове свято під назвою «Коляда – 2019». Мешканці громади мали змогу зустрітися разом біля вертепу, який спорудили на честь народження маленького Ісусика та поколядувати разом.

09:13 10.01.2019

Колядує Великогаївська громада

Колядує Великогаївська громада

   Традиційно під час Різдвяних свят селами Великогаївської об’єднаної територіальної громади ходять колядники та вертепи, які приносять радісну звістку, про народження маленького Ісуса. І цей рік також не став винятком. У всіх селах відбуваються театралізовані дійства за участю дітей та молоді громади.

11:43 09.01.2019

Робити добро завжди приємно

Робити добро завжди приємно

   В переддень святкових днів у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді, вже традиційно у рамках програми соціального захисту окремих категорій громадян, проходила доброчинна акція по врученню подарунків учасникам  АТО, одиноким, інвалідам І групи.  Ініціатором цієї акції є голова та депутатський корпус  Великогаїівської сільської ради ОТГ.

10:16 03.01.2019

Увага вивіз сміття

Увага вивіз сміття

Шановні жителі села Великі Гаї, доводимо до Вашого відома, що вивіз сміття фірмою «Альтфатер» буде проводитися 03 січня 2019 року. Просимо виставити баки до дороги.

14:20 02.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь