A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

«Матч Дружби» у Великих Гаях

«Матч Дружби» у Великих Гаях

             8 жовтня 2018 року у місті Тернополі та в селі Великі Гаї вперше на теренах України відкрили соціально-спортивну школу футбольного клубу «Реал Мадрид». Вона працюватиме для дітей із соціально незахищених верств населення, повністю на безоплатній основі.

16:18 09.10.2018

Нарада з працівниками культури

Нарада з працівниками культури

         9 жовтня 2018 року у залі засідань Великогаївської сільської ради відбулася робоча нарада з працівниками культури Великогаївської об´єднаної територіальної громади. Обговорено основні проблеми розвитку культурної сфери громади, перспективи сьогодення та майбутнього в даній галузі. Окрім цього, із робочими питаннями виступили – головний спеціаліст управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації Коваль В.Р., провідний методист Тернопільського методичного центру народної творчості Виспінський І.Я. та заступник сільського голови Кравчинюк Г.І. Як зауважив голова громади Олег Кохман: «без культури і освіти не можливий розвиток майбутнього покоління України», і тому висловив побажання, постійно удосконалювати роботу по проведенню заходів в закладах культури громади та якомога прозоріше висвітлювати свою роботу в засобах масової інформації та мережі інтернет.

16:01 09.10.2018

Освітянський флешмоб

Освітянський флешмоб

04.10.2018 р. у конференц-залі Великогаївської сільської ради відбувся освітянський флешмоб приурочений до святкування Дня працівників освіти «УКРАЇНА – ЦЕ МИ, СЕРЦЕ УКРАЇНИ - ЦЕ ДІТИ».  Усім дякуємо за активну участь та ще раз вітаємо з Вашим професійним святом!

12:50 05.10.2018

З Днем працівника освіти!

З Днем працівника освіти!

Вітаю зі Всесвітнім днем вчителя та хочу побажати впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю познає смак щастя.

12:26 05.10.2018

Карасик-2018

Карасик-2018

     30 вересня 2018 року у Великогаївській об´єднанній територіальній громаді на території ставку поблизу сіл Товстолуг та Білоскірка, відбувся перший чемпіонат з ловлі риби поплавцевою вудкою, «Карасик - 2018», серед дітей віком 12 – 16 років.

15:27 03.10.2018

Нові меблі в ЦНАП

Нові меблі в ЦНАП

2 жовтня 2018 року Великогаївська сільська рада отримала нові меблі від Міністерстра Соціальної Політики України в рамках програми «Прозорий офіс». З самого ранку на чолі з головою громади Олегом Кохманом вивантажили отримане та приступили до виконання своїх обов´язків.

11:31 02.10.2018

Новий формат роботи – успішні громади: перший фестиваль ОТГ Тернопільської області

Новий формат роботи – успішні громади: перший фестиваль ОТГ Тернопільської області

У Тернопільській області вперше стартував фестиваль Об’єднаних Територіальних громад. Місцем локації було смт.Заводське Чортківського району. Сюди з’їхались лідери серед громад області: це представники Гусятинської, Вишнівецької, Шумської, Скалатської, Байковецької, Микулинецької, Подільської, Великогаївської, Золотопотіцької, Іванівської, Тернопільської громад. Усі вони активні партнери  USAID DOBRE ( Агенство США з міжнародного розвитку у сфері розбудови місцевого самоврядування). Кілька слів про сам проект «Добре». Розрахований він на п’ять років. Його ініціатори мають на меті допомогти українським громадам у сфері соціально-економічного розвитку. Активними помічниками є координатори, які залучають місцевих громадських діячів, науковців, зрештою, тих, хто горить бажанням щось робити, а не сидіти, склавши руки й безупину нарікати, що все у нас не так, все у нас погано.

10:38 02.10.2018

Виступи наших команд у дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини

Виступи наших команд у дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини

29 вересня 2018 року дві команди U-11 та U-13 Великогаївської ОТГ стартували у  дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини. Згідно регламенту наші команди проводили ігри перших турів в регіональному центрі смт. Козова Тернопільської області. Кардинально різним видався старт у молодших і старших юнаків громади.

10:16 02.10.2018

Тридцята сесія сьомого скликання

Тридцята сесія сьомого скликання

      28 вересня 2018 року в залі засідань Великогаївської сільської ради відбулася чергова тридцята сесія сьомого скликання депутатів Великогаївської об’єднаної територіальної громади під головуванням сільського голови Олега Кохмана.

10:12 02.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь