A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підписання актів передачі майна та документації по селу Кип’ячка від Великоберезовицької селищної ради на баланс Великогаївської сільської ради

Дата: 21.01.2020 14:24
Кількість переглядів: 2946

Фото без опису

21 січня 2020 року у залі засідань Великогаївської сільської ради ОТГ відбулася зустріч голів Великогаївсьткої сільської ради Олега Кохмана та Великоберезовицького селищного голови Іллі Костюка, по питанню переходу села Кипячка до Великогаївської громади. На зустрічі окрім голів Великогаївську громаду представляли: заступник голови Галина Кравчинюк, секретар Великогаївської сільської ради Ірина Скочеляс, начальник відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Наталя Бойко, начальник ЦНАПу Наталія Висоцька, начальник відділу культури, молоді та спорту Степан Гуля, в.о. начальника відділу освіти Ігор Глива, в.о. начальника юридичного відділу В'ячеслав Чаповський, інспектор відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Володимир Чубатий та спеціаліст І категорії відділу ЖКГ Оксана Троцюк. Великоберезовицьку селищну раду представляли: заступник селищного голови Володимир Олійник, секретар селищної ради Олександра Чура та секретар виконавчого комітету селищної ради Олександра Кульчицька.

   На  зустрічі обговорили важливі питання, які виникають під час передачі об’єктів на баланс Великогаївської об’єднаної територіальної громади та підписали акти приймання передачі майна та документації по селу Кипячка від Великоберезовицької  селищної ради на баланс Великогаївської сільської ради.

   Голова  Великогаївської громади Олег Кохман висловив сподівання, що цей процес пройде безболісно для жителів громади та с. Кипячка та подякував колезі із селищної ради за проведену  роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь