A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкриття футбольного поля зі штучним покриттям у с. Баворів

Дата: 13.11.2018 17:18
Кількість переглядів: 1529

Фото без опису13 листопада 2018 у селі Баворів Великогаївської обєднаної територіальної громади відбулося велике свято – урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям. За сприяння народного депутата України Тараса Юрика, федерації футболу  Тернопільської області  в  рамках державної бюджетної  програми        «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», яка фінансується Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України ( міністр  -  віце- прем’єр-міністр України  Геннадій Григорович ЗУБКО) та Великогаївської об'єднаної територіальної громади на умовах співфінансування.

     На цей захід прибуло багато гостей: Народний депутат України  Юрик Тарас Зіновійович, перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Крисак Іван Богданович, голова Великогаївської  об’єднаної територіальної громади Кохман Олег Андрійович, голови Тернопільської районної адміністрації Похилий Олександр Ігорович та ради Галайко Андрій Васильович, депутати обласної, районної та місцевої ради, старости старостинських округів громади, жителі громади.

Передував відкриттю турнір з міні-футболу між шкільними командами Великогаївської об’єднаної територіальної громади, в якому перемогу здобули господарі - команда с. Баворів, друге місце виборола команда с. Товстолуг, а третє місце дісталося команді с. Прошова.

Право перерізати символічну стрічку надали запрошеним гостям, які в свою чергу покликали на допомогу всіх присутніх дітей. Із вітальним словом до присутніх звернувся Народний депутат України Тарас Юрик, який подякував всім причетним до відкриття та висловив сподівання що це не останній спільний проект у Великогаївській обєднанній територіальній громаді. Перший заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак привітав усіх присутніх з цим святом від імені голови обласної державної адміністрації Степана Барни, та побажав діткам на цьому полі вирости у спортивних зірок українського та світового масштабу.

Звучало безліч слів подяки всім хто долучився до побудови та відкриття поля зі штучним покриттям в селі Баворів, від голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана, старости сіл Баворів та Застав’є Надії Салабай, директора комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Баворів» Миколи Костика та випускників цієї школи минулих літ.

 

 На завершення події парохи сіл Баворів та Заставє отець-декан Василь Брегін та отець Микола Ковалик освятили майданчик та всіх присутніх, керівництво нагородило переможців та призерів турніру з міні-футболу серед команд шкіл Великогаївської об’єднаної територіальної громади грамотами, кубками та медалями.    



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь