A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Великогаївська ОТГ на Всеукраїнській спартакіаді.

Дата: 19.11.2018 11:07
Кількість переглядів: 1329

З 16 по 18 листопада 2018 року Великогаївська обєднана територіальна громада прийняла участь у І-й Всеукраїнській спартакіаді ФСТ «Колос» серед обєднаних громад.

17 листопада відбулося урочисте відкриття змагань, на якому представникам об’єднаних територіальних громад   України вручили пам’ятні  грамоти та за добрим Українським звичаєм – коровай.

Далі наступила черга змагань. Першими в боротьбу вступили представники нашої громади: тенісисти Турко Василь с.Грабовець та Махіброда Віра с. Дичків, які продемонстрували свої здібності на рівні Всеукраїнських змагань доволі непогано зайнявши місця в середині турнірної  таблиці.

В змаганнях з шашок  і шахів нашу громаду представляли Глуха Антоніна с. Великі Гаї та Зендран Сергій с. Великі Гаї, які здобули в свій актив по декілька перемог та гідно протистояли сильним суперникам.

В гирьовому спорті виступав Віталій Караба с. Великі Гаї, який зумів підняти в двох дисциплінах сумарно близько 100 разів дві гирі вагою 24 кг. кожна і зупинився на восьмому місці.

Найдовше серед усіх проходили змагання з волейболу, де нашу громаду представляли: Семеняк Євген, Яцишин Тарас, Кость Андрій, Ізб’янський Дмитро, Поглод Віталій, Колісник Олег, Варварів Роман  - представники с. Великі Гаї та Пітулай Василь с. Баворів. Потрібно сказати, що наші хлопці молодці і гідно протистояли практично професійним волейбольним командам, і якщо на стадії групового турніру шансів було не багато (волею жеребу ми потрапили у «групу смерті»), команда намагалася демонструвати змістовний волейбол. В матчі за 7 місце після виграної партії у команди з громади Харківської області не справилися з емоціями та поступилися досить рівному супернику і отримали восьме підсумкове місце.

Після змагань традиційно  був відпочинок у термальному басейні, який радісно відкрив свої двері всім учасникам всеукраїнських змагань серед об’єднанних територіальних  громад.

Вся команда Великогаївської об’єднаної територіальної громади висловлює щиру подяку голові громади Кохману Олегу та голові обласного осередку ФСТ «Колос» Гунтіку Григорію, за надану можливість представити Тернопільщину та нашу Великогаївську громаду на всеукраїнських змаганнях серед об’єднаних громад.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь