A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Робочий візит в місто Шумськ

Робочий візит в місто Шумськ

           15 травня представниками Великогаївської сільської ради була здійснена робоча поїздка до міста Шумськ Тернопільської області. Метою відрядження стала необхідність ознайомлення із роботою Центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради, який вже більше півтори року успішно працює та на рівні об’єднаних територіальних громад  пропагує передовий досвід у сфері надання адмінпослуг. Причиною робочого візиту є потреба у вивченні організації роботи ЦНАПів у зв’язку із відкритям в скорому часі такого ж закладу у Великогаївській ОТГ. 

11:18 18.05.2018

Робоча зустріч в селі Баворів

Робоча зустріч в селі Баворів

 10 травня в клубі села Баворів відбулася робоча зустріч керівництва сільської ради із активом  територіальної громади. Основною темою обговорення учасників заходу було питання створення та функціонування музею громади. Від сільської ради у зустрічі взяли участь сільський голова Олег Кохман, заступник голови Галина Кравчинюк, начальник відділу освіти Мирослав Дишкант, начальник юридичного відділу Михайло Лисиканич, інспектор відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Володимир Чубатий, старости сіл ОТГ, від активу громади – керівники фермерських господарств та закладів освіти. Також на обговорення були запрошені директор Тернопільського краєзнавчого музею Степан Костюк та організатор створення кімнати-музею журналістики в селі Баворів Богдан Свіргун. 

10:00 18.05.2018

День пам’яті та примирення

День пам’яті та примирення

8 травня 2018 року в селі Великі Гаї на території меморіалу воїнам, що загинули у Другій світовій війні, відбувся мітинг-реквієм.

14:13 08.05.2018

Послуги державного реєстратора

Послуги державного реєстратора

       Великогаївська сільська рада інформує про здійснення повноважень у  сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань за адресою: вул. Галицька, 47 (тимчасово Галицька 44г) с. Великі Гаї Тернопільського району у приміщені Великогаївської сільської ради.                                Зокрема, державний реєстратор здійснює:

11:51 05.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь