A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч випускників 2018

Дата: 07.02.2018 15:09
Кількість переглядів: 2415

Фото без опису3 лютого 2017 року наша школа НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ с. Великі Гаї» гостинно Фото без описувідчинила свої двері для таких рідних, дорослих та вдячних випускників. Скільки радості, щирих усмішок, теплих слів та приємних спогадів принесла всім ця зустріч із дитинством!  
На вечір зустрічі зібралися у родинне коло і випускники, які 35, 30, 25, 20 років тому закінчили школу, і ветерани педагогічної праці, і вчителі, які сьогодні навчають школярів основ життєтворчості. Пройшли, пробігли роки… Але очі наших випускників не втратили веселих іскорок та блиску. У кожного своє життя,  насичене подіями, всім є що розказати про себе, про свої здобутки, про свої родини. Говорити один з одним, здавалося б, могли без кінця.Фото без опису
Фото без описуПривітні ведучі перегортали у пам’яті присутніх  сторінки безтурботного дитинства, згадували минуле, ставили  запитання і запрошували до діалогу. Зрозуміло, що кожен із класів вважав свій випуск найкращим, найдружнішим.
Юні таланти школи разом із своїми наставниками підготували для гостей прекрасний святковий концерт: пісенні й танцювальні номери, сценки, екскурси в минуле. Випускники згадували про свої перші сподівання, перші світанки та першу любов, кумедні історії, перші прогуляні уроки, шпаргалки…
Всіх привітала директор школи Оксана Миколаївна Кость. Звичайно, жодну зустріч випускників неможливо уявити без вчителів, Фото без описуякі поклали свої сили, розум, доброту, щоб навчити своїх учнів мудрості життя. На дорослих вже «дітей» дивились ті ж самі вчительські добрі очі та промовляв той же спокійний голос, який вони чули в дитинстві. І на хвилинку здавалося що ці дорослі та успішні люди ще й досі діти, а на душі було так спокійно та затишно.
 Щирі слова вдФото без описуячності за життєву науку, за любов та віру в успіх кожної дитини висловлювали  випускники своїм учителям.
 Цікаво було переглядати кадри фотографій  шкільних років далеких 80-х.
             Приємно було спостерігати, як раділи наші гості, вражені сьогоднішньою оновленою сучасною школою.  Адже багато випускників приводили та приводять своїх дітей у стіни рідної школи  і є першими помічниками у вирішенні важливих питань життєдіяльності закладу. І це можна назвати найвищим виявом довіри.Фото без опису
Зустріч із дитинством – це завжди свято. Шкільні роки – найщасливіша пора у нашому житті. Ми так поспішаємо стати дорослими, що інколи не помічаємо цього. Зустрівшись через роки,  розуміємо цінність  друзів дитинства, вчительських уроків та тих неповторних моментів, що поєднували.
Фото без описуТаке свято зближує, єднає, вчить життєвої мудрості, додає сили йти вперед.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь