A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

Про дотримання норм Закону України «Про запобігання корупції»

Державні службовці зобов'язані дотримуватися Конституції та законів України, діяти на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, дотримуватися принципів державної служби та правил етичної поведінки.

16:59 15.09.2020

Жителі області отримують фахові консультації у телефонному режимі

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області         Галина Скрепецька провела пряму телефонну лінію з питань пенсійного забезпечення громадян.

13:49 21.08.2020

Прямі телефонні лінії – зручна дистанційна форма отримання фахових консультацій

Відбулись чергові прямі телефонні лінії для жителів Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя, під час яких  надано кваліфіковані роз’яснення з питань пенсійного забезпечення.

09:00 20.08.2020

Отримуйте відповіді на актуальні запитання щодо пенсійного забезпечення – в телефонному режимі

В п’ятницю, 21 серпня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Тернопільщини працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

08:59 20.08.2020

Відбудеться пряма телефонна лінія

В середу, 19 серпня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

15:07 17.08.2020

Про пенсійне забезпечення працівників освіти, охорони здоров’я та соціального забезпечення у питаннях - відповідях

У 2017 році призначено пенсію за вислугу років,  продовжую працювати, але не за фахом. Чи маю право на перерахунок пенсії за вислугу років ? Відповідь: Порядок проведення перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам визначено частиною четвертою ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Однак ці норми не поширюються на пенсіонерів, яким призначено пенсію за вислугу років та які не досягли віку, встановленого ст. 26 Закону. Отже, страховий стаж, набутий особою після призначення пенсії за вислугу років, буде враховано при обчисленні її пенсії після досягнення нею пенсійного віку.

14:13 14.08.2020

Флешмоб: «Легальна заробітна плата – ваше майбутнє»

Для попередження негативних наслідків нелегальної трудової зайнятості спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели флешмоби для жителів Лановецького, Підволочиського, Теребовлянського та Тернопільського районів.

09:56 14.08.2020

Пряма телефонна лінія – зручна та безпечна форма отримання фахових консультацій щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов упродовж години спілкувався з мешканцями області щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні у телефонному режимі.

15:23 12.08.2020

РОДИНИ ЗАГИБЛИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ В АТО/ООС ОТРИМАЮТЬ ДОПЛАТИ ДО ПЕНСІЙ

З 1 серпня 2020 року родини військовослужбовців, загиблих під час участі в АТО/ООС, отримуватимуть державну адресну допомогу до пенсійної виплати відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2020 року №674 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб».

15:22 12.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь