A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

Пенсійний фонд – на зв’язку у телефонному режимі

З метою надання кваліфікованих роз’яснень з питань пенсійного забезпечення в умовах карантину, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели чергові прямі телефонні лінії для жителів Лановецького, Підволочиського,  Теребовлянського та Тернопільського районів.

15:50 09.10.2020

Звільнення від сплати пенсійного збору з операцій купівлі-продажу нерухомого майна - нові зміни до Порядку сплати збору

23 вересня 2020 р. Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 866 «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій» (набрала чинності 26 вересня 2020 р.), яким врегульовано питання щодо встановлення факту придбання житла вперше та створення механізму реалізації права громадян.

16:38 06.10.2020

Отримуйте відповіді з питань пенсійного забезпечення – залишаючись вдома!

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводять прямі телефонні лінії. В умовах карантину проведення такого формату спілкування є надзвичайно актуальним, адже громадяни мають змогу отримати відповіді на запитання та консультації щодо пенсійного забезпечення не виходячи з дому.

16:37 06.10.2020

Відповіді на питання з пенсійного забезпечення – під час дії прямих телефонних ліній

Для забезпечення інформування громадян з питань пенсійного забезпечення, під час дії карантинних заходів, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області систематично проводять прямі телефонні лінії.

17:19 05.10.2020

Відбудеться пряма телефонна лінія

В четвер, 24 вересня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

15:39 22.09.2020

Виплата пенсії за довіреністю

Пенсійним фондом забезпечується своєчасна і в повному обсязі виплата пенсій. Пенсія виплачується щомісяця, у строк не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія, виключно в грошовій формі за зазначеним у заяві місцем фактичного проживання пенсіонера в межах України через                     АТ «Укрпошта» або через установи банків.

15:05 21.09.2020

В центрі уваги - легалізація зайнятості

На підтримку легальної зайнятості та недопущення отримання заробітної плати «в конвертах» фахівці Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області провели на центральних вулицях Підволочиська, Теребовлі, Ланівців та Тернополя флешмоби.

16:59 15.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь