A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

З метою отримання застрахованими особами довідок форми ОК-5 та ОК-7 про страховий стаж не обов’язково відвідувати територіальні органи Пенсійного фонду

У зв’язку із обмежувальними заходами, прийнятими Урядом України для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та запровадженням карантину, Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області повідомляє про можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду.

14:19 20.03.2020

Відбудеться пряма телефонна лінія

У вівторок, 24 березня 2020 року, з 10 до 11 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Тернопільщини працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

14:17 20.03.2020

Шановні пенсіонери!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та у зв’язку із запровадженням на території Тернопільської області карантину Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області просить обмежити відвідування Пенсійного фонду та наголошує, що ряд послуг можна отримати за допомогою вебпорталу, не виходячи з дому. Адреса сайту: https://portal.pfu.gov.ua/

16:11 18.03.2020

Добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

Особа, яка не підлягала державному соціальному страхуванню, та яка або за яку не сплачувався єдиний соціальний внесок має право уклас­ти договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового дер­жав­ного со­ці­ального стра­хування, відповідно до якого мають бути сплачені внески, що дасть право на зара­ху­ван­ня страхового стажу.

10:33 16.03.2020

Смс-інформування від Пенсійного фонду України

Задля покращення інформування населення щодо пенсійного забезпечення та пенсійного страхування Пенсійним фондом України впроваджені інформаційні розсилки для інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень.

14:31 11.03.2020

Електронна трудова книжка

Пенсійний фонд України створив новий сервіс на вебпорталі електронних послуг, який дає змогу громадянам переглядати відомості про трудову діяльність.

11:43 11.02.2020

Щодо сплати збору при набутті права власності на легкові автомобілі у 2020 році

Сплата збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при набутті права власності на легкові автомобілі здійснюється за першої державної реєстрації в Україні в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України.

09:52 11.02.2020

Мобільний додаток “Пенсійний фонд” забезпечує доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України

Мобільний додаток “Пенсійний фонд”  розроблений з метою реалізації розвитку системи надання електронних послуг та забезпечення максимально зручної та оперативної взаємодії громадян з Пенсійним фондом України.

16:32 27.01.2020

Фахові пояснення щодо змін у пенсійному забезпеченні під час виїзного прийому громадян

        Хорошою можливістю отримати фахові пояснення з питань пенсійного забезпечення жителям Великогаївського об’єднананої територіальної  громади  Тернопільського району став виїзний прийом громадян заступника  начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Галини Скрепецької.

16:31 27.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь