A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

Легальна зайнятість забезпечує Ваш соціальний захист

Актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у „конвертах”, реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності, при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

17:01 10.08.2020

Питання пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

Відбулись прямі телефонні лінії для жителів Лановецького, Підволочиського,  Теребовлянського та Тернопільського районів, під час яких громадяни мали можливість звернутися із своїми питаннями до фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

17:00 10.08.2020

Відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

В середу, 12 серпня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Тернопільщини працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

16:59 10.08.2020

Пенсійне забезпечення працівників освіти, охорони здоров’я та соціального забезпечення

 З 11.10.2017 року Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 №2148- VІІ до пенсійного законодавства внесено зміни стосовно призначення пенсій за вислугу років, зокрема – пунктом 2-1 розділу XV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі-Закон № 1058) передбачено право на пенсію за вислугу років працівників  освіти, охорони здоров’я та соціального забезпечення за умови, якщо вони на день набуття чинності закону, тобто станом на 11 жовтня 2017 року, мають вислугу років, необхідну для призначення такої пенсії.

17:17 06.08.2020

Відбудеться пряма телефонна лінія

В понеділок, 10 серпня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Лановецького, Підволочиського, Теребовлянського та Тернопільського районів працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

15:06 06.08.2020

Про пенсійне забезпечення під час прямих телефонних ліній

Для надання кваліфікованих роз’яснень з питань пенсійного забезпечення в умовах карантину, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели прямі телефонні лінії для жителів Бережанського, Зборівського, Монастириського районів та міста Тернополя.

10:02 06.08.2020

Отримуйте відповіді на актуальні запитання щодо пенсійного забезпечення – в телефонному режимі!

В п’ятницю, 07 серпня 2020 року, з 11 до 12 год. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області для жителів Тернопільщини працюватиме пряма телефонна лінія щодо питань пенсійного забезпечення.

10:02 06.08.2020

Жителі області отримали відповіді на актуальні запитання з пенсійного забезпечення під час прямої телефонної лінії

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області         Галина Скрепецька провела пряму телефонну лінію з питань пенсійного забезпечення громадян.

15:57 29.07.2020

Стаж для призначення пенсії за періоди, коли особа не працювала, можна «докупити»

Відповідно до статті 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» страховий стаж – період (строк), протягом якого особа підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі, не меншій ніж мінімальний страховий внесок.

15:56 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь