A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

Строк придатності алкогольних напоїв та тютюнових виробів закінчився: дії суб’єкта господарювання

Правові та організаційні засади вилучення з обігу, переробки, утилізації, знищення або подальшого використання неякісної та небезпечної продукції з метою недопущення негативного впливу такої продукції на життя, здоров’я людини, майно і довкілля встановлено Законом України від 14 січня 2000 року №1393-XIV «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції» зі змінами та доповненнями (далі – Закон №1393).

14:22 23.07.2020

Мільйонні статки на Тернопільщині задекларували 35 жителів

Завершилася деклараційна кампанія за 2019 рік, під час якої жителі Тернопільщини декларували доходи з яких податок не утримувався. Цьогоріч про отримані доходи, які перевищили мільйон гривень, заявили 35 наших краян. Загальна сума прибутку мільйонерів склала 175,5 млн гривень.

11:06 22.07.2020

Чи можна поповняти (коригувати) залишки пального або спирту етилового на пересувному акцизному складі?

Порядок реєстрації заявок на поповнення обсягу залишку пального або спирту етилового (далі – заявка) в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (далі – СЕАРП та СЕ) визначений п. 232.4 ст. 232 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

11:06 22.07.2020

Уточнення – без штрафу та пені

Головне управління ДПС у Тернопільській області повідомляє, що при самостійному виправленні помилок, виявлених у податкових деклараціях за звітний (податковий) період І квартал 2020 року (крім податку на додану вартість, рентної плати), протягом періоду проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), (по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину) платник податку на суму заниженого податкового зобов’язання не нараховує штрафні санкції, передбачені п. 50.1 ст. 50 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) та пеню.

11:06 22.07.2020

Варто нагадати про коригування фінансового результату до оподаткування за операціями з цінними паперами

При визначенні фінансового результату до оподаткування враховуються різниці щодо операцій з продажу або іншого відчуження цінних паперів встановлені п. 141.2 ст. 141 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

11:05 22.07.2020

На Тернопільщині алкоголем і цигарками торгують з порушеннями. Результат - 5,6 млн грн штрафів

Упродовж січня-червня цього року управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Тернопільській області провели 127 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. До порушників застосували фінансові санкції на суму 5 млн 616,2 тис. гривень.

17:01 21.07.2020

Програмне РРО можна вже тестувати

Головне управління ДПС у Тернопільській області нагадує, що Законом України від 20 вересня 2019 року №128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» ДПС зобов’язано забезпечити безкоштовне програмне рішення для використання суб’єктами господарювання під час проведення розрахункових операцій.

17:01 21.07.2020

Щоб отримати платіжки на сплату місцевих податків – подайте відомості про зміну адресних даних

Управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області повідомляє, що територіальними управліннями, які відповідають за адміністрування податку на майно з фізичних осіб (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю та транспортного податку), відповідно до вимог Податкового кодексу України, забезпечено надсилання платникам податків податкових повідомлень-рішень (далі – ППР) про сплату суми/сум податку та відповідні платіжні реквізити.

17:01 21.07.2020

Коли благодійна допомога не підлягає оподаткуванню ПДФО

Відповідно до п. п. «а» п. п. 165.1.54 п. 165.1 ст. 165 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума (вартість) благодійної допомоги, виплаченої (наданої) благодійниками, у тому числі благодійниками – фізичними особами, які внесені до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, що здійснюються шляхом проведення операції Об’єднаних сил (ООС), в порядку, визначеному Законом України від 05 липня 2012 року №5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» на користь:

17:00 21.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь