A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» Тренінг №4.

«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» Тренінг №4.

   29 травня 2019 року у Залі засідань Великогаївської сільської ради ОТГ в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» відбувається тренінг №4 для членів ґендерних бюджетних груп громад-партнерів за участю експертки з ґендерного бюджетування – Наталія Тарасенко

11:33 29.05.2019

У ЦНАПі Великогаївської сільської ради ОТГ розпочали видачу паспортів

У ЦНАПі Великогаївської сільської ради ОТГ розпочали видачу паспортів

  27 травня 2019 року у Великогаївську сільську раду ОТГ знову завітало керівництво області - голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Похилий, начальник управління державної міграційної служби України в Тернопільській області Ярослав Давибіда.  Вони завітали аби на власні очі побачити процес запуску робочого місця по видачі закордонних паспортів та ID-карток паспорта громадянина України.

17:52 27.05.2019

«Сватання на Гончарівці» відбулося у селі Застав’є

«Сватання на Гончарівці» відбулося у селі Застав’є

   У селі Застав’є Великогаївської об’єднаної територіальної громади 26 травня 2019 року відбулася вистава за мотивами п’єси Григорія Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці» аматорів клубу села Застінка на запрошення завідувачки клубу села Застав’є – Уляни Палчинської.

17:45 27.05.2019

Вітали матерів на новій сцені клубу села Грабовець

Вітали матерів на новій сцені клубу села Грабовець

Свято до Дня Матері відбулося у селі Грабовець 25 червня 2019 року на новій ошатній сцені. Саме її встановлення і стало причиною запізнілого святкування. Матері заслуговують на теплі, щирі слова не тільки в один визначений день - їх потрібно шанувати завжди. Концертну програму підготувала завідувачка клубом Ольга Дерев’яна. Свято було веселим, яскравим, незвичайним, мелодійні українські пісні, щирі та теплі слова, радісні посмішки створили для глядачів святковий настрій На святкуванні також брав  участь  зразковий аматорський ансамбль танцю «Візерунок» села Баворів.

15:50 27.05.2019

Веломарафон - захід, який  здружує та об’єднує Великогаївську громаду.

Веломарафон - захід, який здружує та об’єднує Великогаївську громаду.

26 травня 2019 року відбувся другий веломарафон «Дружня громада 2019». Цікавим цьогорічного заходу став формат, коли в зазначений час з кожного села Великогаївської громади виїздили учасники і всі зустрілися у с. Грабовець.

14:18 27.05.2019

Початок створення Туристичного маршруту Великогаївської ОТГ

Початок створення Туристичного маршруту Великогаївської ОТГ

В рамках комплексної програми «Молодіжний працівник в ОТГ» команда від Великогаївської ОТГ (Гуля С.Р., Королюк О.Й., Кравчинюк О.А., Семирко І.В., Римар О.Я., Палчинська У.П.) розпочали роботу над створенням туристичного маршруту у своїй громаді  10.05.2019р., де відбулася зустріч  команди «Молодіжний працівник Великогаївської ОТГ», завідувача методичним кабінетом Лазути Т.Й. та вчителів географії  закладів освіти Великогаївської ОТГ (Сикита Л.М., Франків М.З., Гевко О.Я., Калінська Г.Р., Вовчанська О.М., Титаренко А.В.), після обговорення вирішили задіяти близько 100 волонтерів для створення архіву визначних та цікавих для туриста місць у нашій громаді.

10:31 24.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь