A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Добра багато не буває

Дата: 16.04.2020 10:03
Кількість переглядів: 1121

 Напередодні Пасхи, вже традиційно, Великогаївська об’єднана територіальна громада допомагає людям, які потребують цієї допомоги. Депутатами Великогаївської сільської ради ОТГ ще у 2015 році прийнято програму допомоги окремим категоріям громадян.

  Цього року до переліку потребуючих категорій включено 243 людини, які отримали продуктові набори від громади загальною вартістю - 85 тисяч гривень.

  Не залишилися осторонь і деякі підприємці, які підготовили подарунки ще деяким категоріям:  за підтримки Почесного консульства Угорщини у м. Тернопіль, від БФ «Подоляни» почесним консулом Угорщини Тетяною Чубак передано 50 соціальних пакетів для малозабезпечених сімей та сім’єю Зазуляк і ПП «Зазуляк Студіо» надано благодійну допомогу у вигляді 106 продуктових наборів, для осіб нездатних до самообслуговування, одиноких та інвалідів.

   Протягом цього тижня старости, депутати та працівники Центру соціального обслуговування роздали подарунки  одиноким перестарілим, інвалідам І групи та учасникам антитерористичної операції Великогаївської громади у вигляді продуктових наборів.

    Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку депутатам сільської ради за розуміння і виділені кошти на придбання подарунків, спонсорам: БФ «Подоляни» та Почесному консульству Угорщини у м. Тернопіль, сімї Зазуляк, ФОП Литвин З. І. та ПАТ «Птахофабрика Тернопільська» за допомогу у  придбанні подарунків.

   Нехай зроблене Вами добро повернеться Вам із сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь