A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

квітень-грудень 2019 року

Час для сплати земельного податку юридичними особами

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області нагадує , що відповідно до п. 287.3 ст. 287 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податкове зобов’язання щодо плати за землю, визначене у податковій декларації на поточний рік, сплачують рівними частками власники та землекористувачі земельних ділянок за місцезнаходженням земельної ділянки за податковий період, який дорівнює календарному місяцю, щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця.

15:49 23.07.2019

За якою формою складають акцизні накладні/розрахунки коригування з 1 липня

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області звертає увагу платників акцизного податку. Пунктом 231.1 ст. 231 Податкового кодексу України визначено, що при реалізації пального або спирту етилового платник податку зобов’язаний скласти в електронній формі акцизну накладну за кожним кодом товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД реалізованого пального або спирту етилового та зареєструвати її в єдиному реєстрі податкових накладних з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, електронного підпису уповноваженої платником особи.

15:49 23.07.2019

Про податкові векселі – у листі ДФС

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомляє, що ДФС України надала роз’яснення щодо погашення протягом ІІІ кварталу 2019 року податкових векселів, виданих відповідно до п. п.229.8.10 п.229.8 ст.229 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) до 30 червня 2019 року (включно).

15:48 23.07.2019

Про вручення поштою листів від ДФС

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області звертає увагу суб’єктів господарювання щодо поштового вручення податкових повідомлень-рішень. Так, податкові повідомлення-рішення, податкові вимоги або інші документи, адресовані контролюючим органом платнику податків, повинні бути складені у письмовій формі, відповідним чином підписані та у випадках, передбачених законодавством, завірені печаткою такого контролюючого органу.

15:48 23.07.2019

Місцеві скарбниці Тернопілля отримали майже 291 млн грн єдиного податку

Упродовж першого півріччя 2019 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 290 млн 972,6 тис. грн єдиного податку. Порівняно з січнем-червнем 2018 року надходження цього платежу зросли на 42 млн 776,9 тис. гривень.

15:47 23.07.2019

Земельний податок: cтроки сплати для фізичних осіб

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області нагадує, що нарахування фізичним особам сум земельного податку проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки), які надсилають (вручають) платникові за місцем його реєстрації до 01 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення земельного податку за формою, встановленою у порядку, визначеному ст. 58 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

15:47 23.07.2019

Подання податкового розрахунку за ф. 1ДФ за відокремлений підрозділ

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє , що відповідно до п. п. «б» п. 176.2 ст. 176 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) особи, які відповідно до ПКУ мають статус податкових агентів, зобов’язані подавати у строки, для податкового кварталу, податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до контролюючого органу за місцем свого розташування. Такий розрахунок подається лише у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку податковим агентом протягом звітного періоду. Запровадження інших форм звітності з зазначених питань не допускається.

15:47 23.07.2019

Електронний сервіс «Отримання відомостей з ДРФО – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді»: практика застосування

Фізична особа – платник податків може отримати інформацію, що зазначається у документі «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків» за допомогою електронних сервісів ДФС в один із таких способів:

15:46 23.07.2019

За порушення у сфері торгівлі підакцизними товарами підприємці Тернопільщини сплатять 1,5 млн грн штрафів

Упродовж січня-червня 2019 року управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Тернопільській області провели 129 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. До порушників застосували фінансові санкції на суму 1 млн 520,6 тис. гривень.

15:46 23.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь