A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

квітень-грудень 2019 року

Певні правила для заповнення полів з 1 по 10 заяви за ф. №1-ОПП

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомляє , що відповідно до п. 66.1 ст. 66 Податкового кодексу України підставами для внесення змін до облікових даних платників податків є, зокрема, інформація органів державної реєстрації та документально підтверджена інформація, що надається платниками податків.

11:30 07.08.2019

Пам’ятайте про оподаткування ПДФО суми безповоротної фінансової допомоги

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області нагадує, що згідно із п. п. 14.1.180 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податковий агент щодо податку на доходи фізичних осіб – юридична особа (її філія, відділення, інший відокремлений підрозділ), самозайнята особа, представництво нерезидента – юридичної особи, інвестор (оператор) за угодою про розподіл продукції, які незалежно від організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками та/або форми нарахування (виплати, надання) доходу (у грошовій або не грошовій формі) зобов’язані нараховувати, утримувати та сплачувати податок, передбачений розд. IV ПКУ, до бюджету від імені та за рахунок фізичної особи з доходів, що виплачуються такій особі, вести податковий облік, подавати податкову звітність контролюючим органам та нести відповідальність за порушення його норм в порядку, передбаченому ст. 18 та розд. IV ПКУ.

11:30 07.08.2019

Яким чином перереєструвати РК?

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє, що відповідно до п. 1 глави 1 розд. ІІІ Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 №547 (далі – Порядок), реєстрація розрахункових книжок (додаток 6 до Порядку) (далі – РК) здійснюється в контролюючому органі за місцем реєстрації книги обліку розрахункових операцій (далі – КОРО).

09:05 05.08.2019

Щодо подання ліквідаційної Податкової декларації з податку на прибуток підприємств

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє , що згідно з п. 97.1 ст. 97 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) під ліквідацією платника податків розуміється ліквідація платника податків як юридичної особи або державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичної особи чи реєстрація у відповідному уповноваженому органі припинення незалежної професійної діяльності фізичної особи (якщо така реєстрація була умовою ведення незалежної професійної діяльності), внаслідок якої відбувається закриття їх рахунків та/або втрата їх статусу як платника податків відповідно до законодавства.

09:05 05.08.2019

Протягом року продано один легковий автомобіль, один мотоцикл та один мопед: що з оподаткуванням доходів?

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області нагадує, що порядок оподаткування податком на доходи фізичних осіб операцій з продажу або обміну фізичними особами об’єктів рухомого майна визначений ст. 173 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

09:04 05.08.2019

Щодо майна, яке перебуває у податковій заставі

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області звертає увагу платників, майно яких перебуває у податковій заставі. Так, відповідно до п. 92.1 ст. 92 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) платник податків зберігає право користування майном, що перебуває у податковій заставі, якщо інше не передбачено законом.

09:04 05.08.2019

При реалізації підакцизних товарів дотримуйтеся передбачених заборон

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє, що відповідно до положень ст. 15 прим. 3 Закону України від 19 грудня 1995 року №481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» із змінами та доповненнями (далі – Закон №481), забороняється продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів:

09:03 05.08.2019

Платіжне доручення для сплати ПДВ: реквізити які необхідно зазначати

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє , що відповідно до п. 200 прим. 1.2 ст. 200 прим. 1 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платникам податку автоматично відкриваються рахунки в системі електронного адміністрування податку на додану вартість.

09:03 05.08.2019

Про своє право на податкову знижку заявили понад 4300 мешканців Тернопілля

Впродовж цього року 4 323 мешканці нашого краю подали декларації з метою отримання податкової знижки. Вони задекларували 57 млн грн понесених витрат. Порівняно з відповідним минулорічним періодом кількість таких декларантів зросла на 224 особи, а сума витрат – на 11 млн гривень.

09:03 05.08.2019

Отримати ЕЦП від ІДД ДФС з 1 серпня 2019 року можна виключно на захищені носії

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомляє, що починаючи з 1 серпня 2019 року можна буде отримати електронні довірчі послуги від ІДД ДФС виключно на захищені носії ключової інформації.

09:02 05.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь