A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2019 13:01
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Шановні жителі громади, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Адже це свято нашої громади, громади кожного села, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Діяльність Великогаївської сільської ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на задоволення життєвих потреб жителів. Нині на порядку денному ще є багато питань, вирішення яких дасть можливість громаді розвиватися стабільно і впевнено дивитися в майбутнє. Визначальну роль у вирішенні життєво важливих для жителів питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал громади на вищий рівень.

Висловлюю  вдячність депутатам, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Представляючи інтереси громади Ви забезпечуєте право кожного бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

У святковий день щиро вітаю усіх Вас, зичу міцного здоров’я, успіхів у Вашій не простій, але такій необхідній праці на благо людей, заради процвітання нашої держави та Великогаївської громади. Нехай і надалі Ваш високий професіоналізм, відповідальність сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян. Хай втілюються Ваші добрі наміри в реальність. Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоровя, щастя, добра, нових звершень і непохитної віри у щасливе майбутнє Великогаївської громади та всієї України.

 

З повагою, голова

Великогаївської об’єднаної

територіальної громади                                                                           ОЛЕГ КОХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь