A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Урочиста церемонія нагородження кращих команд та футболістів Тернопільщини «THE BEST 2019» не могла оминути ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ

Дата: 16.12.2019 11:03
Кількість переглядів: 994

Фото без опису

13 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження кращих команд та футболістів Тернопільщини «THE BEST 2019». Вона зібрала усю футбольну громадськість краю. Близько шестисот осіб відвідали це дійство у концерт-холі «Подоляни».

   Захід розпочався з виступу військового оркестру 44-ї окремої артилерійської бригади, який є рекордсменом книги рекорду України. Далі ведучі свята Сергій Фалендиш та Юрій Мікоф привітали усіх на головній футбольній світській події Тернопільщини – на церемонії нагородження кращих команд та футболістів сезону-2019. І нагадали, що саме цього року футбольна громадськість краю відзначає 110-річницю з часу першого офіційного матчу на теренах області.

Опісля учасники дійства привітали почесних гостей. А саме – Президента Української Асоціації футболу, члена Виконавчого комітету УЄФА Андрія Васильовича Павелка, першого Віце-президента Української асоціації футболу Олега Валерійовича Протасова та Віце-Президента Української Асоціації футболу, президента Асоціації ветеранського футболу України Олега Михайловича Собуцького.

    Після короткого відео фільму про найвагоміші події, які відбулися в футбольному житті області у 2019 році слово взяв голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Зіновійович Юрик. Він зупинився на головних пріоритетах у роботі Асоціації, подякував футболістам, тренерам, президентам та футбольним функціонерам без яких не було б свята під назвою футболу.

     У рамках урочистої церемонії нагородження кращих команд та футболістів Тернопільщини «THE BEST 2019» Президент Української Асоціації футболу Андрій Васильович Павелко нагородив відзнаками та медалями УАФ ветеранів та діячів футболу Тернопільської області, одним з яких став житель Великогаївської об’єднаної територіальної громади зі с. Козівка Борис Олександрович Юров (ветеран тернопільського футболу, чемпіон УРСР в складі тернопільського «Авангарду» 1968 року).

     Впродовж церемонії нагородження з відео привітаннями до кращих футболістів та тренерів нашої області звернулися відомі футбольні особистості – легенда української футболу, володар «Золотого м’яча», нині головний тренер збірної України Андрій Шевченко, легенда тернопільського футболу, колишній гравець тернопільської «Ниви», колишній гравець бельгійського «Андерлехту» та тренер молодіжки «Андерлехта» Олег Ящук, багаторазовий чемпіон України, володар Кубку УЕФА у складі донецького «Шахтаря», колишній гравець збірної України В’ячеслав Шевчук, провідний півзахисник донецького «Шахтаря» та збірної України Тарас Степаненко та легендарний український воротар, перший голкіпер, який на чемпіонатах світу з футболу не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті (ЧС-2006) Олександр Шовковський.

А далі заслужені нагороди з рук керівництва Асоціації футболу України Андрія Павелка, його заступників Олега Протасова та Олега Собуцького, голови Асоціації футболу Тернопільщини Тараса Юрика та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля отримали майстри шкірного м’яча, які в 2019 році стали чемпіонами та призерами у Лізі ветеранів, вищій, першій та другій лігах чемпіонату Тернопільського області серед дорослих, а також стали кращими в окремих номінаціях. Переможці та призери отримали красиві кубки та оригінальні медалі спеціально виготовлені під церемонію нагородження, лауреати – статуетки та призи від партнерів заходу. Найголовніший чемпіонський кубок з рук голови Асоціації футболу Тернопільщини Тараса Юрика під звуки всесвітньо відомого хіта «We are the Champions» підняв над головою капітан ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ  Андрій Пастернак.

      Не оминули команду «Агрон» також індивідуальні нагороди, які отримали Роман Курдупель, як кращий тренер звітного року та Тарас Червонецький – кращий гравець усієї  вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2019 року.

   Голова Великогаївської сільської ради ОТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку президенту Фк «Агрон» Великогаївська ОТГ Юрію Березовському, віце-президенту Івану Чайківському – за виділені кошти на утримування футбольного клубу, вболівальникам та вболівальницям команди – які своєю підтримкою допомагали футболістам здобувати нові титули цього року та гравцям і персоналу команди, за вдалий виступ у 2019 році та бажає не збавляти обертів і підкорювати  нові вершини на теренах обласного та всеукраїнського рівня вже у 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь