A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

квітень-грудень 2019 року

Путівник виконавчого провадження

Не знаєте, як виконати рішення суду про задоволення своїх позовних вимог? З ролика "Путівник виконавчого провадження" в рамках кампанії Мін'юсту "Я маю право на виконання рішення суду" дізнавайтесь про те, якою є процедура виконання рішення суду, як отримати виконавчий лист, куди подати виконавчий лист та заяву про стягнення заборгованості, як знайти потрібний підрозділ державної виконавчої служби або приватного виконавця. Процедура виконання судових рішень проста, якщо виконувати її покроково та вчасно!

11:35 27.09.2019

Як безпечно користуватися сервісами онлайн-оплати

Сервіси онлайн-оплати обслуговують додатки і сайти, через які можна замовити послуги чи товари. Для проведення оплати через сайт або додаток потрібно натиснути кнопку “сплатити”, після чого з’являється форма для заповнення. Серед даних, які потрібно ввести:

11:35 27.09.2019

Як допомогти дитині, яка стала жертвою булінгу?

Інколи діти, які піддаються булінгу, соромляться про це говорити, відчувають себе безпорадними або вважають, що з ними щось не так. Якщо ви, по поведінці та настрою дитини, помітили ознаки того, що вона стала жертвою цькувань:

16:43 24.09.2019

Що робити, якщо ви стали свідком булінгу?

Булінг – навмисне повторюване фізичне чи психологічне насильство з боку особи або групи осіб, що не носить характеру самозахисту і відбувається, здебільшого, в організованих колективах з певною особистою метою (наприклад, бажання самоствердитися, заслужити авторитет).

16:10 18.09.2019

Як розпізнати булінг

Цькування можуть проявлятися як у вигляді психологічного тиску, так і фізичних знущань. Найбільш поширеними видами булінгу є:

17:04 17.09.2019

Компенсація за неякісно надані послуги, замовлені онлайн

Перш ніж замовити послугу онлайн, прочитайте правила на сайті чи в умовах користування додатком, які стосуються компенсації у разі порушення правил надання або неякісного надання послуг. Якщо послуга, яку вам надали, не відповідає попереднім характеристикам, описаним на сайті чи консультантом - відбулось порушення ваших прав споживача.

11:17 13.09.2019

Які справи відносяться до юрисдикції загальних судів?

Відповідно до Цивільного процесуального кодексу України, суди розглядають у порядку цивільного судочинства справи, що виникають з цивільних, земельних, трудових, сімейних, житлових та інших правовідносин, крім справ, розгляд яких здійснюється в порядку іншого судочинства.

11:17 13.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь