A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

квітень-грудень 2019 року

За перше півріччя 2019 року державні виконавці Тернопільщини стягнули майже 41 мільйон гривень аліментів

Майже 41 мільйон гривень аліментів стягнули державні виконавці Тернопільщини у першому півріччі 2019 року.  Нагадаємо, пакети законів #ЧужихДітейНеБуває, які посилили відповідальність за несплату аліментів, вступили в дію у лютому та серпні минулого року.

15:50 23.07.2019

Оскарження рішення, дії або бездіяльності державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Вимоги щодо оформлення скарги.

         З 2016 року запроваджено дворівневу процедуру адміністративного оскарження рішень державних реєстраторів шляхом внесення змін  до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" від 15.05.2003 року № 755 – IV (далі – Закон).

15:33 19.07.2019

Яка відповідальність за вчинення булінгу?

Раніше відповідальності за вчинення булінгу в Україні не існувало. У січні цього року набув чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню). Відповідно, тепер за такі дії загрожує адміністративна відповідальність.

10:43 19.07.2019

Запрошуємо в «Офіс щастя»!

Дорогі тернополяни і гості нашого міста! Запрошуємо Вас на урочисту реєстрацію шлюбу в новий казковий зал для урочистих подій Тернопільського міськрайонного відділу ДРАЦС – «Офіс щастя», за адресою: м. Тернопіль, вул. Мазепи, 1. Затишна атмосфера, сповнена самим коханням, ніжна лірична музика, яскрава церемонія одруження від професійних ведучих – це все для Вас. Ми працюємо не з шаблонами і стандартами, а з Вашими бажаннями. Нехай Ваше свято весілля буде незабутнім!

10:41 19.07.2019

Щодо відповідальності за несплату аліментів

Павле Дмитровичу,  мій чоловік понад рік не виплачує дитині аліменти. Він каже, що не працює, але нещодавно придбав нову машину та постійно їздить за кордон відпочивати. Чи можу я притягнути його до відповідальності за ухиляння від сплати аліментів? Дякую за відповідь!

14:54 18.07.2019

Сергій Петухов відвідав підопічних Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Під час свого візиту у Тернопіль заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов завітав і до підшефних Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області – вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, який знаходиться в обласному центрі на вулиці Стрімкій, 6.

14:53 18.07.2019

Заступник Міністра юстиції Сергій Петухов зустрівся з представницями жіночих організацій Тернопільщини

Сьогодні у Тернополі з робочим візитом перебуває заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов. Перш за все, посадовець зустрівся із представницями громадських організацій Тернопільської області.

14:31 18.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь