A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

березень-грудень 2019

Заробітна плата для пенсії: Якщо втрачено документи

Заробітна плата — один із ключових показників, який впливає на розмір майбутньої пенсії. Що робити, якщо з підтвердженням заробітку для обчислення пенсії за період до 1 липня 2000 року виникають проблеми?

18:59 09.04.2019

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо питань перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року та виплати житлової субсидії у готівковій формі для жителів сіл Настасів та Миролюбівка

На виїзних прийомах у селах Настасів та Миролюбівка спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області надали роз’яснення присутнім щодо індексації пенсій з 1 березня 2019 року.

09:19 01.04.2019

Заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»

В Тернопільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Тернопільської області кожних останніх середи та четверга місяця спеціалісти проводять заняття в «Школі майбутнього пенсіонера».

09:17 01.04.2019

Про пенсійне забезпечення та контроль за сплатою внесків - безробітним

Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області проводить тісну співрацю із Тернопільським міськрайонним центром зайнятості щодо переваг оформлення трудових відносин.

15:51 28.03.2019

Про пенсійне забезпечення та електронні послуги – на Дні відкритих дверей

Спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області провели День відкритих дверей, де роз’яснили присутнім про перерахунок пенсій з 1 березня та про виплату житлових субсидій у готівковій формі пенсіонерам.

14:28 26.03.2019

День Пенсійного фонду у Білецькій ОТГ

Спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області разом із спеціалістами Управління соціального захисту населення Тернопільської районної державної адміністрації  провели День Пенсійного фонду у селі Біла. Метою такої спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи для жителів Тернопільського району є надання консультацій щодо перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року та про виплату житлової субсидії у готівковій формі.

15:01 25.03.2019

Завершення фінансування пенсій та грошової допомоги у березні 2019 року

Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та інших законодавчих актів, що регулюють питання пенсійного забезпечення громадян, завершено виплату пенсій та грошової допомоги у березні 2019 року. 

15:00 25.03.2019

Закликаємо роботодавців забезпечувати працівникам справедливі заробітки

Тернопільське об’єднене управління Пенсійного фонду України Тернопільської області неодноразово інформувало роботодавців та громадян області про те, що від рівня заробітної плати та набутого страхового стажу залежить розмір пенсії, яка буде нарахована при досягненні працівником пенсійного віку.

14:59 25.03.2019

Легалізація робочих місць та заробітної плати – соціальна захищеність кожного

Одним із пріоритетних напрямків державної політики є детінізація заробітної плати. Негативні наслідки не укладання трудових відносин, виплати «заробітної плати в конвертах» відчувають як самі  працівники, так і члени територіальних громад та суспільство в цілому.

14:59 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь