A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

березень-грудень 2019

Чи впливатиме робота на виборчій дільниці на розмір субсидії або пенсії?

Робота членів виборчих комісій, котрі виконують свої повноваження у виборчій комісії на платній основі, а також членів виборчих комісій (зокрема пенсіонерів та осіб, які тимчасово не працюють) у день виборів, у день повторного голосування та дні встановлення підсумків голосування оплачується у визначеному Кабінетом Міністрів України розмірі та в порядку, визначеному Центральною виборчою комісією, за рахунок коштів Державного бюджету України, що надаються на підготовку та проведення виборів.

14:59 25.03.2019

До уваги роботодавців: виправляємо помилки!

Умовно всі помилки в пенсійній і ЄСВ-звітності роботодавців можна поділити на два види: несумові помилки (коригування персональних даних або їх доповнення) і помилки в сумових показниках (база нарахування ЄСВ, сума ЄСВ).

14:58 25.03.2019

До уваги фізичних осіб-підприємців

Право на призначення пенсії за віком після досягнення 60-тирічного віку, з 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року, мають особи за наявності страхового стажу не менше 26 років. Кожного року кількість років, необхідних для призначення пенсії за віком у 60 років, буде збільшуватися на один рік та з 1 січня 2028 року становитиме не менше 35 років.

14:58 25.03.2019

Про важливість легального працевлаштування в рамках флешмобу

З метою привернення уваги громадськості до проблем нелегальних трудових відносин, спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління  провели біля торгового центру в центральній частині міста флешмоб.

17:00 21.03.2019

Жителям сіл Довжанка та Домаморич – про монетизацію субсидій та перерахунок пенсій

Спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області продовжують інформаційну кампанію щодо роз’яснення змін в пенсійному забезпеченні в 2019 році.

16:00 21.03.2019

Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду запрошує на День відкритих дверей

Об’єднане управління запрошує громадян, застрахованих осіб, страхувальників та пенсіонерів на День відкритих дверей, який відбудеться 22 березня з 10.00 до 12.00 за адресою: вул.М.Кривоноса, 10 (відділ обслуговування громадян).

16:00 21.03.2019

Семінар для безробітних на тему: Легальна зайнятість

Cпеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України взяли участь у черговому семінарі для безробітних в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості на тему: Легальна зайнятість! Адже, як наголосили фахівці Фонду, легальне працевлаштування, одержання легальної заробітної плати, сплата єдиного соціального внеску в повному обсязі – це гарантія соціального забезпечення у майбутньому.

14:23 21.03.2019

Консультації у телефонному режимі отримали жителі міста Тернополя та Тернопільського району

Пряму «телефонну гарячу лінію» з мешканцями міста Тернополя та Тернопільського району провела перший заступник начальника Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Ніна Банзерук.

14:22 21.03.2019

Жителям Тернопільського району – про монетизацію субсидій та перерахунок пенсій

Спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області продовжують інформаційну кампанію щодо роз’яснення змін в пенсійному забезпеченні в 2019 році.

14:13 21.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь