A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

березень-грудень 2019

Проведено черговий перерахунок пенсій

Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» з 1 липня 2019 року розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, підвищено з 1497,00 грн. до 1564,00 грн.

11:49 03.07.2019

Виїзний прийом громадян в Байковецькій об’єднаній територіальній громаді

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, начальник Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Тетяна Глух та заступник начальника відділу обслуговування громадян в Тернопільському районі Оксана Бугай провели виїзний  прийом громадян в Байковецькій об’єднаній територіальній громаді.

15:43 23.05.2019

Семінар для безробітних в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості

Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області співпрацює із Тернопільським міськрайонним центром зяйнятості – постійно інформує безробітних осіб щодо пенсійного законодавства, надає консультації та роз’яснення з питань легальної зайнятості. Такі заходи підвищують рівень поінформованості населення з питань пенсійного забезпечення, що сприяє захисту пенсійних прав громадян.

16:44 22.05.2019

А ваш роботодавець сплачує страхові внески?

Відповідно до Закону України від 09 липня 2003 року № 1058-ІV «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон), який набув чинності з 01 січня 2004 року, для нарахування пенсії визначальним є страховий стаж – період, за який роботодавцем або особою самостійно сплачено страхові внески до Пенсійного фонду України. Сплатили – є стаж, не сплатили – стажу немає. З 1 січня 2019 року розмір мінімального страхового внеску становить – 918,06 грн. (4173*22%).

11:06 20.05.2019

Онлайн-сервіси Пенсійного фонду

Електронні сервіси Пенсійного фонду України надають можливість громадянам дистанційно отримувати інформацію про сплачені страхові внески, нараховану заробітну плату, страховий стаж, а також отримувати довідки з QR-кодом, СМС-інформування про сплату роботодавцем страхових внесків або отриману чи перераховану пенсію.

11:05 20.05.2019

Легалізація заробітної плати найманих працівників

Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

11:03 20.05.2019

Електронне пенсійне посвідчення

Пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через Державний Ощадний банк України, мають можливість отримати електронне пенсійне посвідчення. Запровадження електронного посвідчення значно розширює можливості його користувача. Насамперед, документ поєднує в собі одночасно функції звичного для нас пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки, що забезпечує чимало переваг для його власника.

11:03 20.05.2019

День відкритих дверей: Контролюйте сплату страхових внесків не виходячи з дому

День відкритих дверей на тему: «Контролюйте сплату страхових внесків не виходячи з дому» провели спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області. Організатори заходу розповіли присутнім про залежність розмірів пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду.

15:50 16.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь