A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

березень-грудень 2019

Участь у семінарі щодо легальної зайнятості

Участь у семінарі щодо легальної зайнятості З метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області взяли участь у черговому інформаційному семінарі на тему: “Легальна зайнятість” у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.        

09:26 07.03.2019

А що ви знаєте про добровільну сплату єдиного соціального внеску?

А що ви знаєте про добровільну сплату єдиного соціального внеску? Усе більше в інформаційному просторі набирає обертів кампанія з роз’яснення громадянам необхідності та важливості офіційного працевлаштування. Адже все просто: легально працюєш – отримаєш у майбутньому соціальні виплати, не оформлений офіційно та отримуєш зарплату «в конверті» – той й пенсію шукатимеш «в конверті»…

17:42 06.03.2019

Легалізація заробітної плати — соціальна захищеність кожного працюючого громадянина

Легалізація заробітної плати — соціальна захищеність кожного працюючого громадянина На сьогоднішній день питання детінізації та легалізації заробітної плати набуває надзвичайної актуальності. Зрозуміло, що від розміру отриманої заробітної плати залежить рівень життя та соціальних пільг населення. Через виплати зарплат "у конвертах" бюджет щорічно втрачає мільярди несплачених податків. Окрім цього, виплата заробітної плати у «конвертах» та використання найманої праці без реєстрації трудових відносин – порушення конституційних прав громадян.

17:41 06.03.2019

Можливості та переваги інформаційного сервісу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України

Можливості та переваги інформаційного сервісу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України - сучасний спосіб надання інформації, дистанційного обслуговування громадян за допомогою електронних сервісів.

17:40 06.03.2019

До уваги підприємців!

До уваги підприємців! Шановні приватні підприємці! Дбайте про майбутню пенсію вже сьогодні! Своєчасно сплачуйте кошти, розрахуйтеся з боргами зі сплати страхових внесків та єдиного соціального внеску, в установлені терміни подавайте звітність до системи персоніфікованого обліку - це забезпечить вам право на отримання пенсійних та соціальних виплат.

17:38 06.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь