A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Онлайн-сервіси Пенсійного фонду

Дата: 20.05.2019 11:05
Кількість переглядів: 1276

Електронні сервіси Пенсійного фонду України надають можливість громадянам дистанційно отримувати інформацію про сплачені страхові внески, нараховану заробітну плату, страховий стаж, а також отримувати довідки з QR-кодом, СМС-інформування про сплату роботодавцем страхових внесків або отриману чи перераховану пенсію.

Щоб отримати інформацію на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, потрібно зареєструватись в «Особистому кабінеті» за допомогою електронно-цифрового підпису (ЕЦП) або подати заяву до територіального органу Пенсійного фонду.

Після входу в «Особистий кабінет», громадяни можуть отримати такі послуги:

  • подати заяви на призначення/перерахунок пенсії,
  • переглянути свою електронну пенсійну справу,
  • отримати відомості з Реєстру застрахованих осіб ПФУ (РЗО),
  • записатися на прийом до органу Пенсійного фонду,
  • попередньо замовити паперові документи: виписки з системи персоніфікованого обліку; виписки з пенсійної справи (для пенсіонерів); виписки про стан розрахунків з ПФУ (для страхувальників),
  • отримати електронні документи: довідки про доходи пенсіонера для субсидії; довідки про доходи пенсіонера; індивідуальні відомості про застраховану особу (довідка ОК-5); витяг з реєстру застрахованих осіб. 

Для отримання довідки з QR-кодом, необхідно увійти до «Особистого кабінету» на Веб-порталі Пенсійного фонду України за допомогою ЕЦП та вибрати пункт «Запит на отримання електронних документів» у лівому боковому меню у розділі «Комунікації з ПФУ». На екрані відкриється електронний бланк замовлення, де потрібно вибрати необхідний вид довідки та заповнити усі обов’язкові поля. Стан розгляду звернення та завантажити довідку можна у розділі «Мої звернення». Довідка дійсна для отримання субсидій, пред’явлення у банках, оформлення документів у центрах надання адміністративних послуг і її достовірність підтверджена спеціальним QR-кодом.

         Працює і такий онлайн-сервіс для громадян як смс-інформування, за допомогою якого Пенсійний фонд надає інформацію для пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а застрахованим особам — про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу.

Зручні онлайн-сервіси значно заощаджують час і забезпечують отримання послуг у Пенсійному фонді України, не виходячи з дому.

 

Людмила Травіна

Начальник відділу обслуговування громадян у місті Тернополі

ТО УПФУ Тернопільської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь