A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

квітень-грудень 2019 року

Про тарифи на оплату житлово-комунальних послуг

Доброго дня, пане Міністре! Звертаюся до вас із проханням пояснити, як сплачувати за опалення та гарячу воду. Я – пенсіонер, і ті платіжки, які надходили до мене зимою, є не підйомні. Наскільки мені відомо, нещодавно Уряд зменшив тарифи на тепло. Як ми відтепер будемо платити?

15:47 01.07.2019

40 років разом! У Збаразькому замку відбулася зворушлива церемонія повторного одруження

Ольга та Яків Рейди у шлюбі вже 38 років. Познайомилися ж  чотири десятиліття тому завдяки сестрі чоловіка. Подружжя виростило двох синів, мають внука та внучку. Попри тривалий досвід сімейного життя, запевняють, полум’я любові анітрохи не згасло. Яків Васильович та Ольга Степанівна, як і раніше, звертаються одне до одного “коханий”, “кохана”, і є взірцем для сімей своїх дітей.

08:32 27.06.2019

Ігор Алексєєв зустрівся з учасниками бойових дій Тернопільщини

Другий день свого візиту на Тернопільщину народний депутат України, радник Міністра юстиції Ігор Алексєєв розпочав з відвідин Збаразького замку. Тут, в одному із залів, посадовець зустрівся з учасниками бойових дій та рідними загиблих захисників нашої держави.

08:31 27.06.2019

«Ювілейне весілля»: у Скалатському замку відбулася церемонія повторного одруження

Через 35 років – знову на весільний рушник. В такий спосіб відзначило «коралову» річницю сімейного життя подружжя Івана та Софії Магметів зі Скалата. Завдяки послузі Мін'юсту «Ювілейне весілля» вони змогли в урочистій атмосфері, біля веж Скалатського замку, ще раз, тепер вже в присутності дітей та онуків, повторити свої весільні обітниці та отримати нове свідоцтво про шлюб.

09:09 26.06.2019

Ігор Алексєєв зустрівся з мешканцями Скалатської ОТГ

В рамках свого візиту на Тернопільщину радник Міністра юстиції, народний депутат України Ігор Алексєєв у приміщенні Скалатської міської ради провів зустріч з громадянами та поспілкувався зі старостами населених пунктів, які входять в об'єднану територіальну громаду, аби дізнатися їх думку про втілення в життя реформи децентралізації, а також про те, що потрібно зробити, аби поліпшити життя мешканців ОТГ. Цікавою для присутніх стала розповідь про впровадження ініціатив Міністерства юстиції, підтримання кампаній щодо булінгу, аліментів Верховною Радою та закріплення їх на законодавчому рівні.

09:08 26.06.2019

Про реєстрацію дитини

Пане Павло, доброго дня! Зовсім скоро ми з дружиною чекаємо на народження  другої дитини. Нашому старшому сину вже виповнилося 16 років, а  я досі згадую всю бюрократичну тяганину та величезні черги у ДРАЦСі. Читаючи ваші інтерв’ю, я розумію, що Мін’юст спростив процедуру реєстрації народження дитини. Поясніть, будь ласка, детальніше, куди нам звернутися та які документи підготувати? Дякую.

09:06 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь