A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Тернополі у новому залі урочистих подій відбулася перша церемонія

Дата: 18.07.2019 14:32
Кількість переглядів: 409

Провести церемонію одруження чи ювілейного весілля відтепер тернопільські пари можуть у новому залі урочистих подій. «Офіс щастя» діятиме в обласному центрі на вулиці Мазепи, 1.

«Вперше за багато років Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області має свій зал урочистих подій. Хоча він і не дуже великий, але він оформлений по-сучасному, і я надіюсь, що з сьогоднішнього дня молодята Тернопільщини зможуть в дуже гарному залі проводити обряд одруження», - зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов. 

16 липня у новому залі відбулася перша церемонія. Свої шлюбні обітниці в рамках послуги Міністерства юстиції «Ювілейне весілля» поновили Ярослав та Оксана Ратушняки. Пара одружилася 40 років тому, і тепер знову, в урочистій атмосфері, в колі рідних та друзів,  пообіцяли любити, надихати та підтримувати одне одного.

У чому секрет тривалого подружнього життя? Пан Ярослав та пані Оксана переконані:  головне - розуміти одне одного, йти назустріч. В кожній сім’ї є суперечки, однак важливим є вміння примиритися.

Свідоцтво про шлюб нового зразка подружжя отримало від заступника Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергія Петухова, який перебував у нашому місто з робочим візитом. Посадовець зауважив: послуга «Ювілейне весілля» користується популярністю серед українців: «Багато людей через роки бажають пригадати своє подружнє життя, дуже часто діти хочуть влаштувати ще одне свято для своїх батьків або просто люди хочуть більше свята в своєму житті. Це нова послуга, яку ми надаємо, і дуже багато людей з ентузіазмом це сприймають.  Ми бачимо по всій країні, як люди ще раз приходять, і в урочистому приміщенні, при своїх рідних і близьких,  ще раз кажуть слова любові одне одному , підтверджують ті клятви, які вони давали багато-багато років тому».

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь