A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

На Тернопільщині майже 46 відсотків сплачених до держбюджету платежів займає податок на додану вартість

Упродовж січня-квітня цього року суб’єкти господарювання Тернопільщини спрямували до Державного бюджету України 460 млн грн податку на додану вартість. Це перевищило очікувані надходження з даного платежу на один відсоток, тому скарбниця країни отримала 4,4 млн грн ПДВ додатково. Порівняно ж із чотирма місяцями минулого року фактичні надходження збільшились на 77,9 млн грн або плюс 20,4 відсотка.

11:35 12.05.2020

Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ): як внести корективи

Форма та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) затверджені наказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015 № 4.

11:35 12.05.2020

Наявна ліцензія на роздрібну торгівлю пальним: можливість здійснювати продаж у безготівковій формі

Відповідно до ст. 1 Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» зі змінами та доповненнями (далі – Закон №481) роздрібна торгівля пальним – це діяльність із придбання або отримання та подальшого продажу або відпуску пального із зміною або без зміни його фізико-хімічних характеристик з автозаправної станції/автогазозаправної станції/газонаповнювальної станції/газонаповнювального пункту та інших місць роздрібної торгівлі через паливороздавальні колонки та/або оливороздавальні колонки та/або реалізація скрапленого вуглеводневого газу в балонах для побутових потреб населення та інших споживачів.

15:53 06.05.2020

Задля соціальних виплат Тернопільщина спрямувала понад 1,2 млрд гривень єдиного внеску

Упродовж січня-квітня цього року платники податків Тернопільської області сплатили 1 млрд 231,1 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Сплата перевищила очікувані надходження на 6,5 відсотка. Відтак держбюджет додатково отримав 75,4 млн грн єдиного внеску. Порівняно з січнем-квітнем минулого року приріст надходжень із цього платежу склав 50,6 млн грн або на 4,3 відсотка більше.

15:53 06.05.2020

Чи можна платнику ПДВ надати інформацію щодо видів діяльності, які не зазначені в попередньо поданій таблиці даних платника

Відповідно до п. 12 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» (далі – Порядок), платник податку має право подати до ДПС таблицю даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця) за встановленою формою (додаток 5).

15:53 06.05.2020

Внесок платників Тернопільщини до зведеного бюджету перевищив 2,3 млрд гривень

Майже 2 млрд 336 млн грн податків і зборів спрямували до Зведеного бюджету України платники Тернопільщини упродовж січня-квітня 2020 року. Приріст до аналогічного періоду минулого року склав 181,3 млн грн або 8,4 відсотка. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерій Лісницький.

15:52 06.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь