Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

8 листопада 2016 року,  у Великогаївській центральній сільській бібліотеці пройшла презентація книжково-ілюстративної виставки

8 листопада 2016 року, у Великогаївській центральній сільській бібліотеці пройшла презентація книжково-ілюстративної виставки

Мово рідна! Ти є вічність. Ти є Правда, Добро і Краса народу нашого. Тож такою і будь вічно, мово рідна! А з тобою будемо вічними і ми, діти твої, на розкішних і безкінечних берегах твоїх.Українська мова й писемність — це здобуток культури і духовної діяльності українського народу. В ній і мудрість віків, і пам'ять народу, і щирість душі. Наша мова є рідною майже для 50 мільйонів чоловік.

12:03 09.11.2016

Вітання з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Вітання з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

11:30 09.11.2016

Нарада з апаратом сільської ради

Нарада з апаратом сільської ради

Сьогодні 08.11.2016 року в актовому залі відбулась розширена нарада з апаратом сільської ради. Нараду проводив сільський голова О. Кохман.

15:03 08.11.2016

ВІДБУЛАСЬ 9 СЕСІЯ ВЕЛИКОГАЇСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЬ 9 СЕСІЯ ВЕЛИКОГАЇСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні в сесійній залі відбулась 9 сесія Великогаївської сільської ради. На сесію були запрошені депутати сільської ради, члени виконавчого комітету сільської ради, депутати районної ради від нашого округу, депутат обласної ради.  Більше як три години депутати розглянули 20 питань. Зокрема депутати затвердили бюджет сільської ради за 9 місяців, внесли зміни до бюджету, прийняли правила благоустрою на території Великогаївської ОТГ, та розглянули багато питань повязаних із землею. Також було зачитано звернення громади села Кип`ячка приєднатися до Великогаївської громади.

16:01 04.11.2016

Гурт «ДОЛГ»

Гурт «ДОЛГ»

У неділю незважаючи на погану погоду на концерт завітало чимало мешканців села Грабовець, старост Великогаївської громади, гостів. Публіка в залі була дуже вражена, бабусі, жінки і дівчата неодноразово проливали сльози від пісень, які доносились до їхніх сердець.

09:47 02.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь