A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

ПОДАННЯ ЗАЯВ НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» функції адміністрування житлових субсидій та пільг передано Пенсійному фонду України.

11:38 11.01.2023

До уваги платників!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2022 року № 1323 «Деякі питання забезпечення здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням» Головним управлінням Пенсійного фонду України в Тернопільській області (код ЄДРПОУ 14035769) для сплати коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності і загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності у філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк» відкрито поточний рахунок № UA553385450000025609300039365.

11:37 11.01.2023

Головне управління інформує!

Постановою правління Пенсійного фонду України від 21 грудня 2022 року № 28-3 «Деякі питання фінансування для здійснення виплат та надання соціальних послуг, визначених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» визначено особливості застосування Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування від 19 липня 2018 року № 12, на період до прийняття правлінням Пенсійного фонду України нового порядку.

11:35 11.01.2023

Посадовці в простої та відпустці без збереження зарплатні на період воєнного стану можуть працювати на інших роботах без порушення вимог суміщення та сумісництва

Після початку повномасштабної війни багато публічних службовців, місце роботи яких залишилося на окупованих територіях, втратили можливість працювати попри те, що вони досі на своїх посадах. Хоча держава підтримує внутрішньо переміщених осіб, такі державні службовці чи працівники місцевої влади залишаються без можливості знайти заробіток, не порушуючи водночас антикорупційні вимоги.

14:25 21.12.2022

ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПОВІДОМЛЕННЯ ОРГАНІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ПРО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ/ЗВІЛЬНЕННЯ З РОБОТИ

Чинне законодавство в сфері пенсійного забезпечення передбачає відмінності у призначенні (перерахунку) пенсій в залежності від факту роботи одержувача пенсійних виплат.

14:19 21.12.2022

Верифікація одержувачів пенсій

Законом України від 3 грудня 2019 року № 324-ІХ «Про верифікацію та моніторинг державних виплат» визначено правові та організаційні засади здійснення верифікації та моніторингу державних виплат в Україні. Метою дії Закону є підвищення адресності державних виплат, сприяння розбудові системи соціального захисту, а також забезпечення ефективного використання бюджетних коштів. До державних виплат, які підлягають верифікації згідно цього Закону відносяться і пенсії. У зв’язку з цим, органами Пенсійного фонду України постійно проводиться верифікація особистих даних отримувачів пенсій, які містяться в електронних пенсійних справах.

14:18 21.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь