A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

Субсидія на неопалювальний сезон

З 1 травня по 30 вересня будуть розраховані субсидії на неопалювальний період. Житлові субсидії та пільги на неопалювальний сезон із травня перепризначають для переважної більшості отримувачів, які мали житлову субсидію в опалювальному періоді, автоматично, на підставі наявної у Пенсійному фонді України інформації, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад родини. Якщо ж такі зміни відбулися, отримувачі субсидії повинні надати про це інформацію до органу Пенсійного фонду впродовж 30 днів.

15:54 09.05.2023

Про обмеження та заборони щодо одержання подарунків та неправомірної вигоди відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», відповідальність за порушення встановлених обмежень

Законодавством встановлено низку положень, що за змістом є обмеженнями та заборонами певних видів поведінки посадових осіб, а також низку вимог та процедур, що у сукупності цих інструментів становлять комплекс антикорупційних механізмів, які виступають «бар'єрами» на шляху вчинення корупційних правопорушень

16:10 02.05.2023

Щодо декларування міжнародної допомоги

У зв’язку із численними зверненнями, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підготувало окреме роз’яснення щодо декларування матеріальної допомоги, яку отримали публічні службовці або члени їхніх сімей  від України, міжнародних організацій або інших держав через війну.

16:26 11.04.2023

Головне управління інформує!!!

Перевірку обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності з 1 січня 2023 року здійснюють уповноважені посадові особи територіальних органів Пенсійного фонду України, який перейняв функції Фонду соцстрахування.

16:15 11.04.2023

ЯК ВРАХОВУЮТЬСЯ ДОХОДИ ПОДРУЖЖЯ ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ СУБСИДІЇ?

При призначенні субсидій на оплату житлово-комунальних послуг враховуються доходи всіх зареєстрованих у житловому приміщенні. Не враховують доходи тільки у разі фактичного не проживання члена домогосподарства у житловому приміщенні, для чого потрібно надати підтверджувальні документи (довідка з фактичного місці проживання; довідка з місця навчання; акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання особи). Однак, для подружжя діють інші правила.

15:16 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь