A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Центру

Найбільш поширені питання за програмами надання мікрогрантів

Майже рік тому стартував урядовий проєкт грантової підтримки бізнесу під назвою єРобота. Його основною метою є прискорення відновлення національної економіки, створення нових робочих місць, а також надання дієвої допомоги бізнесу у подоланні тяжких наслідків збройного вторгнення в Україну. Програма набирає обертів, а відтак, у людей, зацікавлених перспективою створення або розширення власного бізнесу, виникає багато запитань стосовно можливостей та умов отримання грантів, термінів підготовки й подання заявок, цільового використання коштів та створення нових робочих місць. Враховуючи їх велику кількість та характер, ми продовжуємо цикл статей, спрямованих на надання відповіді на найбільш поширені питання щодо отримання грантів за програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів":

14:13 21.06.2023

Служба зайнятості Тернопільщини - випускникам

Сьогоднішні старшокласники та випускники загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв) невдовзі формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму. Дехто із випускників уже вирішив, ким стати і впевнено крокує до поставленої мети, опановуючи навчальні дисципліни, але більшість ще в активному пошуку свого трудового шляху.

16:46 14.06.2023

Понад 450 нових робочих місць – результат реалізації проєктів учасників програми єРобота, які отримали мікрогранти на Тернопільщині

У Тернопільській області зараз реалізується 224 успішних проєкти учасників програми єРобота, зокрема з отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Кожен з них отримав чи отримає грантову допомогу від 75 до 250 тис. грн на загальну суму майже 49 млн грн. Втілення цих проєктів дасть змогу створити понад 450 нових робочих місць.

11:56 09.06.2023

На Тернопільщині є 80 вакансій у сфері громадського харчування

Сфера громадського харчування Тернопільщини складається із ресторанів, барів, кав’ярень, кафе, їдалень, закусочних, пекарень тощо, у роботі яких велика увага звертається на кваліфікацію працівників, бездоганний сервіс та культуру обслуговування.

11:55 09.06.2023

Прагнеш здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію? Отримай безоплатний ваучер!

Ваучер на навчання видається службою зайнятості деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту.

16:25 29.05.2023

В «Армії відновлення» на Тернопільщині - більше двох сотень безробітних

Жителі Тернопільщини, як і весь народ України, допомагають наблизити перемогу над загарбниками усіма можливими силами: донатять захисникам, допомагають переселенцям, печуть хліб і печиво, готують звичайну та дегідровану їжу, виготовляють спецодяг, речі, пристрої, що стають у нагоді воїнам та багато ін. Ті краяни, хто має роботу – чесно працюють, аби своїми податками підтримати державу. А ті, хто залишився без роботи - активно долучаються до «Армії відновлення» - суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану, мають оборонний характер, до робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

16:25 29.05.2023

Продавці, водії, лікарі - у топі травневих вакансій на Тернопільщині

На 18 травня 2023 року актуальними є більше 1,1 тис. вакансій. Найбільшою є потреба у кваліфікованих робітниках з інструментом, професіоналах, робітниках з обслуговування устаткування та машин, працівниках сфери торгівлі та послуг.

16:22 29.05.2023

Що змінилося у новому порядку реєстрації та перереєстрації безробітних, що почав діє з 10 травня 2023 року?

Постановою Кабінету Міністрів України від 30.03.2023 № 446 затверджено новий «Порядок реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу».

16:21 29.05.2023

Шановні роботодавці Тернопільщини! Шукають роботу півтори сотні переселенців, більшість з яких професіонали

Через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості цьогоріч шукали роботу 682 внутрішньо переміщені особи, з них 631 отримала статус безробітного.

16:46 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь