A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2020 рік

МИ працюємо для ВАС!

На період встановлення карантину на території України, обслуговування незайнятих громадян та надання соціальних послуг в службі зайнятості здійснюється дистанційно. І тут основна роль відводиться роботі кар’єрних радників, адже вони здійснюють комунікацію як із вже зареєстрованим безробітним, так і з тими особами, які бажають зареєструватись у центрі зайнятості в пошуках роботи.

10:10 29.04.2020

У період карантину роботодавцям Тернополя потрібні медичної сестри, продавці та працівники поштового зв'язку

Протягом січня-березня 2020 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 837 суб’єктів підприємницької діяльності інформацію про наявність 3313 вільних робочих місця та вакантних посад. Станом на 01 квітня 2020 року від 247 суб’єктів підприємницької діяльності наявна інформація про 595 вільних робочих місць та вакантних посад, у тому числі на посади службовців – 226 вакансії, на посади за робітничими професіями – 331 вакансія, на посади, які не потребують кваліфікації – 37 вакансій. Для працевлаштування осіб з інвалідністю наявні 41 вакансія. Крім того значна кількість роботодавців призупинила укомплектовувати вакансії під час карантину. Відтак, відбувається зміна структури вакансій, зокрема найбільшу потребу роботодавці за період карантину мають у молодших медичних сестрах, медичних сестрах, продавцях продовольчих товарів, операторах поштового зв'язку, листоношах.

10:09 29.04.2020

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в штатному режимі.

16:12 18.03.2020

Кількість вакантних посад та вільних робочих місць у Тернопільському районі (станом на 01 березня 2020 року)

Станом на 01 березня 2020 року від 34 підприємств, установ та організацій, які фактично здійснюють діяльність на території Тернопільського району наявна інформація про 87 вільних робочих місць та вакантних посад, у тому числі на посади службовців – 21 вакансія, на посади за робітничими професіями – 65 вакансій, на посади, які не потребують кваліфікації – 1 вакансія. Для працевлаштування осіб з інвалідністю наявні 7 вакансій.

16:14 16.03.2020

Кількість безробітних громадян у Тернопільському районі та їх працевлаштування (станом на 01 березня 2020 року)

Протягом лютого 2020 року у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості в пошуках роботи звернулися 162 особи з числа проживаючих в Тернопільському районі. Чисельність незайнятого населення, що перебували на обліку протягом січня - лютого 2019 року з урахуванням зареєстрованих на початок року склала 748 осіб.

16:14 16.03.2020

У Великих Гаях роботодавці конструктивно поговорили із представниками служби зайнятості

У Великогаївській сільській раді відбувся семінар для десятка роботодавців, які здійснюють діяльність на території громади. Захід провели фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості на тему: «Державна служба зайнятості – надійний партнер роботодавців».

10:38 16.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь