A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2021-22 роки

Щодо програмування штрихового коду товару у фіскальному касовому чеку

Відповідно до п. 1 розд. I Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 №13 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 18.06.2020 №306) (далі – Положення №13) розрахунковий документ встановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції, створений в паперовій та/або електронній формі (у тому числі, але не виключно, з відтворюванням на дисплеї реєстратора розрахункових операцій (далі – РРО) чи дисплеї пристрою, на якому встановлений програмний РРО (далі – ПРРО) операцій QR-коду, який дозволяє особі здійснювати його зчитування та ідентифікацію з розрахунковим документом за структурою даних, що в ньому міститься, та/або надсиланням електронного розрахункового документа на надані такою особою абонентський номер або адресу електронної пошти).

17:02 18.08.2021

Нова звітна декларація при податковій амністії

Головне управління ДПС у Тернопільській області нагадує, що з першого вересня цього року розпочнеться кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Триватиме вона протягом року – до першого вересня 2022 року.

17:02 18.08.2021

Увага, шахраї!

Головне управління ДПС у Тернопільській області попереджує громадськість Тернопільщини про те, що в обласному центрі та районах області активізувались спроби невстановлених шахраїв злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями грошовими коштами суб’єктів підприємницької діяльності.

17:02 18.08.2021

Жителі Тернопільщини отримали понад 13 тисяч електронних цифрових підписів

Упродовж семи місяців цього року фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області надали 58 429  адміністративних послуг. Порівняно з січнем-липнем минулого року кількість наданих послуг збільшилася на 4017.

17:01 18.08.2021

Уточнення після закінчення строку давності

Відповідно до абзаців першого та четвертого п. 50.1 ст. 50 Податкового кодексу України від (далі – ПКУ) якщо у майбутніх податкових періодах (з урахуванням строків давності, визначених ст. 102 ПКУ) платник податків самостійно (у тому числі за результатами електронної перевірки) виявляє помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації (крім обмежень, визначених ст. 50 ПКУ), він зобов’язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої податкової декларації за формою чинного на час подання уточнюючого розрахунку.

16:59 18.08.2021

ДПС надає відповіді на конкретні ситуативні запитання

Головне управління ДПС у Тернопільській області інформує, що відповідно до абзацу першого п. 52.1 ст. 52 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) за зверненням платників податків у паперовій або електронній формі контролюючий орган, визначений п. п. 41.1.1 п. 41.1 ст. 41 ПКУ, надає їм безоплатно індивідуальні податкові консультації з питань практичного застосування окремих норм податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на такий контролюючий орган, протягом 25 календарних днів, що настають за днем отримання такого звернення даним контролюючим органом.

16:59 18.08.2021

Місцеві бюджети Тернопільщини отримали понад 106 мільйонів гривень податку на нерухомість

На Тернопільщині за 7 місяців 2021 року до місцевих бюджетів надійшло 106 млн 362,7 тис. гривень податку на нерухоме майно. За словами заступника начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області  Петра Якимчука, це на 32,5 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

16:59 18.08.2021

Форма Розрахунку для подання податковими агентами за минулі періоди

Головне управління ДПС у Тернопільській області звертає увагу податкових агентів. Відповідно до п. п. «б» п. 176.2 ст. 176 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) особи, які відповідно до ПКУ мають статус податкових агентів, зобов’язані подавати у строки, встановлені ПКУ для податкового кварталу, податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі – Розрахунок), до контролюючого органу за основним місцем обліку. Такий розрахунок подається лише при нарахуванні сум зазначених доходів платнику податку – фізичній особі податковим агентом, платником єдиного внеску протягом звітного періоду. Запровадження інших форм звітності із зазначених питань не допускається.

16:57 18.08.2021

Анульовано реєстрацію платника єдиного податку четвертої групи контролерами: повторне включення с/г товаровиробника

Відповідно до п. п. 4 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) до платників єдиного податку, які відносяться до четвертої групи – сільськогосподарські товаровиробники, належать юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків.

16:57 18.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь