Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вихідну допомогу оподатковують?

Вихідну допомогу оподатковують?

     Заробітна плата для цілей оподаткування – це основна та додаткова зарплата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, які виплачуються (надаються) платнику податку у зв’язку з відносинами трудового найму згідно із законом.

12:29 01.12.2016

Новації по акцизному податку: запитайте під час інтернет-конференції

Новації по акцизному податку: запитайте під час інтернет-конференції

     Тернопільська об’єднана ДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області спільно з інформаційним порталом 0352.ua, у середу, 30 листопада 2016 року, з 16 до 17 год проводитиме інтернет?конференцію за участю начальника відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Галини Дмитрівни Мадай на тему: «Новації по акцизному податку».

12:33 29.11.2016

Останній семінар тренінг для Великогаївської об’єднаної територіальної громади

Останній семінар тренінг для Великогаївської об’єднаної територіальної громади

Вчора від самого ранку до пізнього вечора в сільській раді працювали над завершенням стратегічного планування Великогаївської ОТГ. Модератори Морозюк Наталія і Полтавець Валентина допомогли нам в фінальній версії дерева цілей розвитку громади, коригування очікуваних результатів.

10:43 29.11.2016

Транспортний податок: хто його сплачує?

Транспортний податок: хто його сплачує?

      На нещодавньому брифінгу начальник Тернопільської ОДПІ Петро Якимчук нагадав громадянам: хто й скільки повинен сплатити транспортного податку.

16:06 25.11.2016

Оформляйте звернення правильно!

Оформляйте звернення правильно!

У Тернопільській ОДПІ зазначили, що згідно із статтею 3 Закону України «Про звернення громадян» (далі – Закон) під зверненнями громадян слід розуміти викладені в письмовій або усній формі пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) і скарги.

16:05 25.11.2016

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Вчора о 15 годині відбулось листопадове засідання виконавчого комітету. На засідання були запрошені усі члени виконавчого комітету, дільничий інспектор Дусановський Я.І., соціальні працівники терцентру, які працюють на території  Великогаївської об’єднаної територіальної громади. Сільський голова Кохман О.А. привітав працівників з їхнім професійним святом та нагородив кожного з них премією, після чого працівники терцентру доповідали перед виконкомом сільської ради про проведену роботу, яку надають одиноким жителям нашої громади.  

15:18 25.11.2016

Відкриття та освячення нового компютерного класу

Відкриття та освячення нового компютерного класу

18 листопада 2016 року у навчальному закладі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Великі Гаї” Великогаївської сільської ради Тернопільської області відбулося урочисте відкриття та освячення оновленого комп'ютерного класу. Почесні гості, які були запрошені на захід, а це були і старости сіл Великогаївської ОТГ, і директори шкіл, і влада громади, і влада району, і гості з Байковецької громади побачили, спробували та оцінили можливості сучасної техніки. QR-кодом відкривали клас начальник відділу освіти Дишкант М.В. та голова громади Кохман О.А. Запросила всіх у клас директор школи Кость О.М.Всі класи школи були онлайн присутні на освяченні класу, яке здійснював парох церкви Серця Христового о. Володимир Хома. Розпочав роботу онлайн міст “Будуємо майбутнє разом”. Зі словами подяки, зі своїми мріями про майбутнє школи до гостей включалися учні школи. В свою чергу, зі словами вітання, теплими побажаннями успіхів та запевненням, що у Великогаївській ОТГ освіта - це пріоритетний напрям розвитку, до дітей звернувся голова Кохман О.А. Голова, подякувавши дітям, додав, що по можливості буде проходити модернізація навчальних закладів громади. Хоч це важка і клопітка робота, але вона обов'язково дасть свої плоди. Олег Андрійович запевнив, що майбутніми комп'ютерними геніями та видатними науковцями тепер можуть бути і випускники Великогаївської школи, адже мають для цього дуже широкі можливості. Голова Тернопільської районної адміністрації Похилий О.І. та голова Тернопільської райради Галайко А.В. зазначили, що розвивати освіту необхідно, бо саме цим робимо дітям доступ до знань, відкриваємо нові можливості, готуємо конкурентноспроможних учнів. Начальник відділу освіти Дишкант М.В. закликав всіх майбутнє освіти будувати разом і не розмежовуватися на батьків, учнів, вчителів, владу, депутатів - усім діяти спільно. І такі кабінети повинні бути у всіх школах, і не тільки кабінети інформатики, але й біології, фізики, хімії, історії... Гості спробували себе в ролі учнів. Працювали з сервісом Google Earth, LearningApps.org, заповняли форми, складали пазли, робили селфі, ділилися враженнями на спільній дошці і навіть отримали домашнє завдання. Всім було дуже цікаво і весело. Кожен із присутніх виходив із класу з переконливою думкою: “Інвестувати освіту необхідно, хто б що не говорив”. 

09:03 21.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь