A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ про намір передачі в оренду частини приміщення комунального некомерційного підприємства “Великогаївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини”

Відповідно до рішення сесії Великогаївської сільської ради від 24 червня 2019 року №846 «Про затвердження звіту про експертну оцінку майна та оголошення конкурсу», Великогаївська сільська рада (вул. Галицька, 47, с. Великі Гаї Тернопільського району) оголошує  конкурс про наміри передачі в оренду частини приміщення комунального некомерційного підприємства “Великогаївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Великогаївської сільської ради.

12:24 25.06.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОС-НОВА» оголошує про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання), щодо встановлення «зеленого» тарифу на електроенергію вироблену на об’єктах електроенергетики, що використовують альтернативні джерела енергії, а саме: Великогаївська мікро гідроелектростанція з встановленням енергогенеруючого обладнання потужністю 150 кВт, яка розташована за адресою: Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Дичків, вул. М. Демидася, 2, за межами населеного пункту на р. Гнізна.

17:03 18.06.2019

До уваги жителів села Великі Гаї

Згідно з повідомленням Тернопільського сільського району електричних мереж у зв'язку з ремонтними роботами у четвер, 13 червня 2019 року, з 10:00 до 14:00 в селі Великі Гаї по вулиці Галицька (від вул. О. Кашуби до співучого поля) буде припинено подачу електричної енергії.

10:58 12.06.2019

До уваги жителів сіл Великі Гаї і Красівка

Згідно з повідомленням Тернопільського сільського району електричних мереж у зв'язку з ремонтними роботами у середу, 22 травня 2019 року, з 12:00 до 14:00 в селі Великі Гаї (включно школа і дитячий садочок) і з 10:00 до 14:00 в селі Красівка буде припинено подачу електричної енергії.

16:31 21.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь