Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ!!!

18 травня 2017 року начальником об’єднаного управління пенсійного фонду Тетяною Григорівною Глух проводитиметься виїзний прийом громадян з питань пенсійного забезпечення в адмінбудинку села Товстолуг з 10:00 год. до 11:30 год. та в адмінбудинку села Дичків з 11:30 год. до 13:00 год..

12:09 12.05.2017

До уваги підприємців

Програма Агентства CШA з міжнародного розвитку «Лідерство в економічному врядуванні» запроваджує навчання для представників малого та середнього підприємництва «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії» з метою отримання практичних навичок для організації експортної діяльності та вміння формувати успішні стратегії доступу на нові ринки, розвитку міжнародних контактів.

16:36 13.03.2017

Військомат інформує

В зв’язку із реформуванням Збройних Сил України та переходом на професійну основу служби військовослужбовців за контрактом, Тернопільський ОМВК повідомляє наступне:

13:55 01.02.2017

Конкурс з визначення на конкурентних засадах суб’єкта оціночної діяльності

       Великогаївська сільська рада оголошує конкурс з визначення на конкурентних засадах суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади:

11:06 22.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь