A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

березень 2019

Про нарахування військового збору на суму дивідендів

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області нагадує, що згідно із п. п. 1.1 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 розділу XX Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платниками військового збору є особи, визначені п. 162.1 ст. 162 ПКУ, а саме, фізичні особи – резиденти (нерезиденти), які отримують доходи з джерела їх походження в Україні.

12:19 21.03.2019

Коли сума витрат для неприбуткової організації приведе до коригування фінансового результату

Пунктом 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що не є платниками податку на прибуток неприбуткові підприємства, установи та організації (далі – неприбуткова організація) у порядку та на умовах, встановлених п. 133.4 ст. 133 ПКУ.

12:18 21.03.2019

Торгівля пальним – ліцензована діяльність

Ліцензування діяльності усіх суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, зберігання, оптову та роздрібну торгівлю пальним запроваджується з 1 липня цього року. Ліцензії на право оптової роздрібної торгівлі пальним видаються терміном на п’ять років. Встановлено річну плату за ліцензії на право оптової торгівлі пальним у розмірі:

12:17 21.03.2019

Коли втрачено або пошкоджено податкову чи фінансову звітність

Відповідно до п. 44.1 ст. 44 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) для цілей оподаткування платники податків зобов’язані вести облік доходів, витрат та інших показників, пов’язаних з визначенням об’єктів оподаткування та/або податкових зобов’язань, на підставі первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством.

12:16 21.03.2019

Повідомлення про укладання договору про технічне обслуговування та ремонт реєстратора розрахункових операцій в Електронному кабінеті

У рамках здійснення заходів щодо запровадження спрощеної процедури реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, а саме – на підставі однієї заяви за спрощеною формою та без додатків, запровадження електронного обміну документами між учасниками відносин у сфері застосування РРО, що передбачено наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій» зі змінами (далі – наказ), ДФС створено можливість для подання Центрами сервісного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій (далі – ЦСО) повідомлення про укладання договору про технічне обслуговування та ремонт реєстратора розрахункових операцій (далі – повідомлення).

12:16 21.03.2019

Графа 7 податкової накладної: тонкощі заповнення

Згідно з п. 201.2 ст. 201 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) форма та порядок заповнення податкової накладної затверджуються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

12:15 21.03.2019

Щодо подання разом з декларацією з податку на прибуток за 2018 рік звіту про управління та звіту про платежі на користь держави

Тернопільське управління Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомляє платників податку на прибуток, що ДФС України надала роз’яснення щодо подання разом з податковою декларацією з податку на прибуток підприємств за 2018 рік звіту про управління та звіту про платежі на користь держави.

12:13 21.03.2019

Як перевозити громадянам готівку через митний кордон України

Порядок ввезення, пересилання на митну територію України, вивезення, пересилання з митної території України або транзит через митну територію України фізичними особами готівкової валюти і банківських металів регламентується Положенням про транскордонне переміщення валютних цінностей, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 03 січня 2019 року №3 (далі - Положення).

12:12 21.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь